Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Iedereen de Baas Ede

15 KM | HNK | Semco Style Institute

Donderdag 12 oktober 2017 van 15:15 tot 19:00 (CEST)

Iedereen de Baas Ede

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Iedereen de Baas Ede 12 okt. 2017 € 50,00 € 0,00 € 10,50
Early Bird Ede Beëindigd € 35,00 € 0,00 € 7,35

Deel Iedereen de Baas Ede

Evenementgegevens

Ondernemen is meer dan het hebben van een eigen bedrijf. Of je nu start, innoveert of groeit: wat is de sleutel voor ondernemerssucces in deze ingewikkelde tijd? Samen met Ricardo Semler ontwikkelde Semco Style Institute een methode om op basis van onder meer vertrouwen, zelfmanagement, gezond eigenbelang en heldere doelen, toekomstvaste organisaties te bouwen waarin mensen met plezier en energie aan de slag gaan.

In een ruim 2 uur durende powersessie krijg je inspiratie, energie, training, netwerk én een route naar succes: ook voor jou! Geheel in de geest van het gedachtegoed van Ricardo Semler ben je zelf medeverantwoordelijk voor het slagen van deze inspirerende middag.

 

PROGRAMMA

15.15

Inloop met koffie en thee

15.45

Welkom
HNK en 15KM

16.00

Semco Style organiseren: wat is het en wat levert het op?
Arko van Brakel, medeoprichter van het Semco Style Institute
Overleven als ondernemer betekent wendbaar zijn, toptalent aantrekken en behouden, innovatief zijn, en ook: als ondernemer lol houden in je werk en voorkomen dat je al je tijd kwijtraakt aan het managen van zaken IN je bedrijf, in plaats van te blijven bouwen AAN je bedrijf. En wat geldt voor ondernemers, geldt net zozeer voor (midden)managers! Arko legt uit hoe de 5 basisprincipes van Semco Style je daarbij kunnen helpen.

16.30

Semco Style bij Infocaster
Sander Hoeken was directeur en is nu medewerker bij Infocaster, een internetbureau uit Arnhem. 4 Jaar geleden is er in het bedrijf begonnen met een verbod op het maken van beslissingen door de directie en andere 'managers'. Inmiddels is het bedrijf 4 keer groter en vooral veel prettiger met heel weinig verloop.
Natuurlijk gaat het in de sessie vooral over de dingen die niet werkten, dat is zeker zo interessant. Ook vertelt Sander hoe de dynamiek van Semco Style verandert met veranderde bedrijfsgrootte en soorten activiteiten. Enfin, komen dus!

17.00

Semco Style workshops
Werk zelf met de vijf centrale principes van Semco Style en ervaar wat ze met jou doen.
Gefaciliteerd door o.a. Luuk Willems (medeoprichter van Semco Style Institute) en Arko van Brakel

18.00 - 19.00

Afsluiting en netwerkborrel met hapjes

 

VOOR WIE?
Deze middag is bedoeld voor iedereen die denkt dat organiseren slimmer en menselijker kan en die kennis wil maken met de ideeën en aanpak van Ricardo Semler, maar vooral voor:

  • Ondernemers die hun medewerkers productiever én gelukkiger willen laten zijn
  • Organisatieconsultants die vastgeroeste organisaties vlot moeten trekken
  • Interimmanagers die veranderingen willen realiseren die ook na hun vertrek beklijven
  • HR-managers die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van medewerkers en willen bijdragen aan de business doelstellingen
Heb je vragen over Iedereen de Baas Ede? Neem contact op met 15 KM | HNK | Semco Style Institute

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede
Nederland

Donderdag 12 oktober 2017 van 15:15 tot 19:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

15 KM | HNK | Semco Style Institute

15KM (incubator en facilitator van (internationale) ondernemingen) en HNK (Het Nieuwe Kantoor) organiseren samen diverse activiteiten rond modern ondernemerschap, waaronder events, spreekuren, workshops en trainingen in de verschillende HNK-vestigingen. Samen met Semco Style Institute organiseren zij een serie evenementen genaamd 'Iedereen de Baas' over democratisch management.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.