ILLUSTRATIE WORKSHOP - CREATIVE FLOW

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kom makkelijker en vaker in een creatieve flow en laat deze workshop het startpunt zijn van een nieuw jaar vol creativiteit!

Over dit evenement

04.03.2021: Illustratie Workshop - CREATIVE FLOW

Ieder mens is in de kern creatief en heeft behoefte om zich creatief te uiten. Ondanks dat bijna iedereen het fijn, leuk en rustgevend vind om creatief bezig te zijn, gooien beperkende gedachtes of gebrek aan motivatie, inspiratie of tijd vaak roet in het eten. Veel mensen willen wel, maar weten niet goed waar of hoe te beginnen.

Deze workshop helpt je deze drempel over en brengt je (weer) in contact met jouw creatieve flow. We onderzoeken wat creativiteit jouw brengt, welke beperkende gedachtes jij hebt over je eigen creativiteit, waar je inspiratie kan vinden, maar geeft je vooral veel praktische tips, oefeningen en handvatten om vanuit een liefdevolle mindset en met plezier te leren creëren.

Je gaat naar huis met een berg inspiratie en ideeën die je ook makkelijk thuis kan toepassen zodat jij makkelijker en vaker in een creatieve flow komt. Laat deze workshop het startpunt zijn van een jaar vol creativiteit!

Je krijgt les van Sella Molenaar die al 7 jaar werkzaam is al freelance illustrator en al tekent zo lang als ze zich kan herinneren. Zij ondervindt dagelijks de magie van het creëren en weet daardoor als geen ander hoe veel rust, verlichting en plezier dit kan brengen. Haar missie is zo veel mogelijk mensen weer in contact laten te komen met hun innerlijke creatieve vuur, omdat ze geloofd dat dit het leven en de wereld een stukje mooier maakt.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen