€ 97,89

ILLUSTRATIE WORKSHOP - FEMININITY

Venster Acties en details

€ 97,89

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Korte teken workshop waarin vrouwelijkheid, vrouwelijke creatie en het vrouwelijk silhouette centraal staan. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

11.02.2021: Illustratie Workshop - FEMININITY

Elk mens heeft zowel vrouwelijke als mannelijke energie, gemaakt om elkaar in balans te houden en te complimenteren. Het vrouwelijke is het innerlijke, het intuïtieve, het gevoel, het mannelijke is de ratio, het doen, het actieve. We leven echter in een wereld waarin een grote scheiding en disbalans heerst tussen beiden. We waarderen doelgerichtheid, winst en kracht meer dan acceptatie, zorgzaamheid en kwetsbaarheid wat resulteert in schadelijke excessen, een niet duurzame samenleving en verstoorde relatie tot onszelf.

In deze workshop staat de (her)waardering van het vrouwelijke centraal en kom je door middel van illustratie en creatieve expressie weer in contact met jouw vrouwelijke energie. Na het creëren van een zachte en positieve mindset gaan we tekenen naar het vrouwelijk lichaam*. Zacht en curvy, of hard en androgyn, het vrouwelijk silhouet kent oneindige variaties! In deze twee uur durende workshop leer je het vrouwelijk silhouet in al haar vormen te (her)waarderen en neem je ondertussen ook je eigen zelfbeeld onder de loep. Alles mag gebeuren, het oordeel verdwijnt en je leert creëren vanuit nieuwsgierigheid en openheid, waardoor juist de mooiste cadeautje op papier kunnen ontstaan.

Je krijgt les van Sella Molenaar. In haar werk viert zij vrouwelijkheid in al haar facetten; zacht en hard, sterk en kwetsbaar. Zo wil zij graag de vrouw in al haar prachtige vormen vastleggen en onderzoekt daarmee ook wat de definitie van vrouwelijkheid is in een tijd waarin gender steeds meer fluïde is en wat het voor haarzelf betekent om vrouw te zijn in deze masculiene wereld.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een open houding zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen