ILLUSTRATIE WORKSHOP - INKT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je kennis maakt met met verschillende inkt technieken. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

Door de huidige situatie zijn alle workshops aangepast tot workshop voor maximaal 6 personen waarin het eigen proces centraal staat. De aandacht en vrijheid van een privé les met de gezelligheid van een kleine groep. Minder klassikale uitleg, meer persoonlijke begeleiding en daardoor geschikt voor elk niveau! Elke intimate workshop heeft een thema, maar ter plekke kan de inhoud aangepast worden naar de wensen en vragen vanuit de groep. Heb je een eigen idee voor een workshop of wil je graag met je eigen clubje komen? Boek dan een privé workshop!

29.10.2020: Intimate Workshop - INKT

Inkt is een super veelzijdig materiaal waarmee je de meest prachtige creaties kan maken. In deze twee uur durende workshop leer je enkele inkt basistechnieken, maak je kennis met Sumi-E en ga je zelf aan de slag met je eigen creaties. Er is veel ruimte voor het eigen proces, vragen en feedback waardoor je snel en veel kan leren en je gegarandeerd vol inspiratie en met een berg zelfgemaakte tekeningen naar huis gaat.

Je zal les krijgen van Sella Molenaar die in haar illustraties altijd streeft naar balans tussen controle en vrijheid. Enerzijds is enige beheersing van techniek cruciaal, maar anderzijds moet er ook ruimte blijven om dingen in het moment te laten gebeuren en "fouten" te kunnen maken. Juist dat levert vaak de meest verassende illustraties op! Inkt is het ultieme materiaal waarin deze balans samenkomt. Je kan het tot op zekere hoogte sturen, maar geeft je de grootste cadeautjes waneer je het ook vrij laat.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Trek iets aan wat eventueel vies mag worden, inkt krijg je moeelijk uit je kleding!

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen