Imbolc Kring Vision Board 2021

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PUUR Almere

Randstad 22-161

1316 BM Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wat leeft er in jou wat zich nog niet laat zien? En is wat zich wel laat zien ook hetgeen diep in jou leeft? Ontdek het tijdens deze avond.

Over dit evenement

Imbolc, het ploeg en zaaifeest

Op 1-2 februari is het Imbolc, het ploeg- en zaaifeest binnen het Wicca Jaarwiel. Dat wat er zich in de natuur afspeelt, zegt ook iets over waarvoor het in ons het juiste moment is.

In dit geval is het een uitstekende gelegenheid te kijken naar wat je zou willen neerzetten de komende 6 maanden. W at leeft er in jou wat zich nog niet laat zien? En is wat zich wel laat zien ook hetgeen diep in jou leeft?

Vision Board maken

Het antwoord op die vragen laten we ontstaan tijdens een ontspannen en avondvullend programma Vision Board maken. Lekker knippen en plakken onder het genot van koffie, thee, snoeperij en goed gezelschap. Voor maar €25 doe je mee, inclusief alle materialen.

LET OP: ivm de geldende maatregelen zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar (per avond).

Inhoud van de avond

Ik zal een passend Imbolc altaar maken en daarop mag je zelf ook een voorwerp leggen. Dat mag van alles zijn, een steen, een sieraad, een foto, een boek, er is plaats genoeg voor grotere en kleinere voorwerpen van alle deelnemers .

Ik trek als we allemaal zitten een cirkel, roep de windrichtingen aan en laat de praatstok rondgaan. Ik ga kort in op de betekenis van Imbolc en neem je daarna in een ontspannen sfeer mee in een toegankelijke, geleide meditatie die jouw diepste verlangen naar boven haalt .

Hierna ga je intuïtief uit de aanwezige tijdschrijften halen wat past bij jouw thema voor 2021 . Al knippend en plakkend wordt steeds beter zichtbaar waar het bij jou in 2021 om draait. Hier maak je een een mooie, sprekende collage van.

Als jouw Vision Board klaar is, bekijken we samen het eindresultaat en help ik je te duiden welke boodschap erin verborgen zit. Gebruik je alles wat je uitgekozen hebt of moet er wat afvallen omdat je teveel wilt? Is er ruimte voor ontwikkelingen of verrassingen in je leven? Hoe vast zit je in patronen, hoe ruimdenkend blijk je te zijn? Wat laat je achter, wat neem je mee de toekomst in? Waarop ligt de nadruk dit deel van je leven?

We starten om 19.30. Het is een vol programma, ik kan niet garanderen dat we 22.00 uur helemaal klaar zijn. We starten in elk geval strak om 19.30 uur, de deur is om 19.00 open.

Monique Le Grand

Monique is voor velen een vertrouwd gezicht en ze is al vanaf de oprichting betrokken bij Spiritueel Centrum Almere.

Ik werk al jaren als spiritueel coach en energetisch therapeut. Het belangrijkste wat ik doe, is mensen die vastlopen in het leven weer vlot trekken. Bewustwording is een belangrijk onderdeel van mijn werk, maar ook het geven van healing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PUUR Almere

Randstad 22-161

1316 BM Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen