Gratis

IMCxYGP Zakelijke vaardigheden training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuid-as

strawinskylaan

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanaf het schooljaar 2019/2020 helpt IMC Alumni in samenwerking met Young Global People jou met je zakelijke vaardigheden!

IMC Alumni is het alumninetwerk van IMC Weekendschool. Wanneer leerlingen na drie jaar hun weekendschooldiploma hebben behaald, krijgen zij toegang tot het netwerk van de Weekendschool. IMC Alumni is naast een netwerk van oud-leerlingen vooral een platform voor (verdere) verdieping, ondersteuning en professionele uitwisseling, waarin we de Weekendfilosofie voort te zetten. Natuurlijk is ook de vertrouwde, gemoedelijke sfeer van de Weekendschool een van de pijlers.

Young Global People (YGP) brengt werkgevers en werkzoekenden met diverse culturele achtergronden op een daadkrachtige, hands-on en proactieve manier met elkaar in contact. Middels een online-platform, matching, evenementen en inhousedagen, koppelt YGP kandidaten aan topwerkgevers die een multiculturele personeelssamenstelling als een verrijking zien. Zo heeft YGP de grootste online community voor multicultureel talent in Nederland gelanceerd met een uitgebreide vacaturebank: www.ygp.nl.

Naast het online profileren van kandidaten en bedrijven organiseert YGP ook activiteiten die de zakelijke vaardigheden van kandidaten verhogen. Te denken valt aan netwerktrainingen, (sollicitatie) workshops en intensieve begeleiding tijdens het selectieproces. Zo doen multiculturele kandidaten de juiste kennis en vaardigheden op voor een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Wil jij je zakelijke vaardigheden ontwikkelen en de professional in je naar voor halen! Meld je dan snel aan! VOL=VOL

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuid-as

strawinskylaan

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen