IMD: I AM HERE WITH YOU

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum Djoj

7 Antony Duyklaan

3051 HA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
IMD: I AM HERE WITH YOU

Over dit evenement

𝐈 𝐀 𝐌 𝐇 𝐄 𝐑 𝐄 𝐖 𝐈 𝐓 𝐇 𝐘 𝐎 𝐔 !

𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗠𝗘𝗡'𝗦 𝗗𝗔𝗬 (𝗜𝗠𝗗)

Wij gaan iets geweldigs doen! Op 19 november aanstaande is het International Men's day en we gaan hier bewust aandacht aan besteden. IMD is een dag in het teken van de man. Een dag waarin issues die effect hebben op jongens en mannen worden gehighlight. Zowel op nationaal als internationaal niveau.

In de kern hebben we allemaal hetzelfde verhaal. Of het nu gaat om het gemis van een vader of positief manfiguur/ role model, trauma's, pijn, verdriet of juist hele positieve ervaringen en de drang naar groei en ontwikkeling; WE ZIJN ALLEMAAL OP ZOEK NAAR LIEFDE EN ERKENNING

𝗪𝗔𝗧 𝗚𝗔𝗔𝗡 𝗪𝗘 𝗗𝗢𝗘𝗡?

We komen samen met andere professionals en ervaringsdeskundigen die zich bezighouden met het MANNENWERK. Onze intentie is om in de kracht van broederschap naast elkaar te staan en elkaar te versterken middels een bonding experience! Een ODE aan de man, van man tot man.

Een dag van erkenning en dankbaarheid naar de mannen die het werk doen en op unieke wijze, zoals het een ieder past, een bijdrage leveren. Op IMD zeggen we dankjewel! Erkennen en bekrachtigen we elkaars bestaan en het werk dat we doen, in dankbaarheid naar elkaar.

Deze bijzondere meeting zal op 8 november plaatsvinden en (deels) worden vastgelegd op camera.

Op 19 november (International Men's day) zal het gemonteerde eindresultaat gelijktijdig op al onze social media kanalen worden gedeeld met de boodschap voor alle mannen: I AM HERE WITH YOU

𝗪𝗛𝗬

Bijna altijd gaat het om de mannen die we dienen en dat is oké, daar gaat al onze aandacht naar uit, dat is onze roeping. Maar even de aandacht voor onszelf en elkaar. In verbinding staan met elkaar als man, voorbij ego's en verschillen. Verbinden en verbroederen met onze overeenkomsten als uitgangspunt.

𝗢𝗣𝗥𝗢𝗘𝗣

Om deze dag tot een succes te maken zijn we op zoek naar deze professionals en ervaringsdeskundigen. Ben jij zo iemand? Meld je dan NU aan en bemachtig je ticket.

𝗜𝗡𝗜𝗧𝗜𝗔𝗧𝗜𝗘𝗙𝗡𝗘𝗠𝗘𝗥𝗦

Mervin van Putten (Immersion Lifecoach)

Lucien Baag (MANkomuitjegrot)

Irwin Ment (MANkomuitjegrot)

* We houden rekening met de RIVM maatregelen rondom COVID-19

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum Djoj

7 Antony Duyklaan

3051 HA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen