Implementatie van Duurzaam Assetmanagement | Najaar 2021

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze training leert u de synergie tussen assetmanagement- en duurzaamheidsdoelstellingen op te zoeken.

Over dit evenement

Vaak worden assets ontworpen, zonder rekening te houden met de effecten van dat ontwerp in een later stadium. Een deeloplossing voor een probleem lijkt nu een duurzame oplossing. Echter, deze zogenaamde duurzame deeloplossing veroorzaakt vaak verderop in het systeem een andere vorm van onduurzaamheid.

Wat duurzaamheid en assetmanagement met elkaar gemeen hebben, is dat alles samenhangt met elkaar. De belangrijke gemene delers en uitdagingen zijn bijv. het denken vanuit levenscyclus, afnemende financiële middelen en toenemende schaarste van grondstoffen die van vitaal belang zijn voor een goede operatie. Problemen én oplossingen worden over het hoofd gezien wanneer men daar vanuit een eenzijdig perspectief naar kijkt. Door duurzaamheid integraal op te nemen in de asset requirements, en door gerichte innovatie, behaalt u voordelen op beide terreinen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Implementatie van Duurzaam Assetmanagement | Najaar 2021

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen