Implementatiedag
€ 56,87
Implementatiedag

Meerdere data

Implementatiedag

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Surinameweg 2

2 Surinameweg

2035 VA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als ondernemer wil je een continue stroom aan klanten en omzet. Je wilt je bankrekening laten groeien. Je wilt meer rust en structuur, meer tijd, meer vrijheid ook. Die rust en vrijheid heb je ook echt nodig om je zakelijke groei te realiseren. Dat geeft namelijk duidelijkheid.

En die duidelijkheid is waar je nu vooral onzekerheid over voelt, je hebt het idee dat je maar wat doet. Het onbreekt je aan focus en discipline. Je weet ook niet waar je de prioriteit aan moet geven.

Ik weet uit ervaring dat het ondernemerschap een mooi, uitdagend en soms ingewikkeld groeipad is. Waarbij de groei lang niet zo snel gaat als jij graag zou willen. Omdat je vaak niet weet welke stappen je moet zetten, hoe je deze moet zetten en in welke volgorde. Juist daar help ik je bij op deze Implementatiedag.

7 EENVOUDIGE STAPPEN

Wat op deze dag leer ik je 7 eenvoudige stappen die jij moet zetten om echt succes te hebben met je bedrijf.

  • Om in vrijheid te ondernemen.
  • Echt je passie te doen.
  • Makkelijker te verkopen.
  • Meer klanten binnen te halen.
  • Je resultaten te laten groeien.

Ik weet hoe moeilijk het ondernemerschap soms is. Dat het een pad is boordevol hobbels en uitdagingen. Daar heb je vertrouwen voor nodig én een stappenplan. En die leer ik jou. De stappen die ik je leer zijn precies die stappen die ik heb gezet, waardoor ik dagelijks mijn passie leef en mijn bankrekening groeit.

AANBIEDING

Dat is wat ik jou ook gun en daarom geef ik deze GRATIS Implementatiedag. Normaal vraag ik 497 euro voor mijn trainingen, maar voor deze dag vraag ik alleen een vergoeding in de onkosten.

Reserveer direct je plek door op de groene knop hierboven te klikken. Doe het snel, want ik werk alleen met kleine groepen en heb een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op de Implementatiedag.

Make it a HAPPY day!
Marielle

Delen met vrienden

Locatie

Surinameweg 2

2 Surinameweg

2035 VA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen