Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

In 3 stappen naar je Passie op 26 augustus (en 30 september / lees verder)

Pieter Monsma

Woensdag 30 september 2015 van 19:00 tot 22:00 (CEST)

In 3 stappen naar je Passie op 26 augustus (en 30...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Meld je nu aan en leef je Passie! Je kunt ook een mail sturen naar info@pietermonsma.nl Beëindigd € 47,00 € 2,64 € 10,42
Het is ook mogelijk je aan te melden voor 30 september. Doe dat nu! Beëindigd € 47,00 € 2,64 € 10,42

Deel In 3 stappen naar je Passie op 26 augustus (en 30 september / lees verder)

Evenementdetails


1-2-3 PASSIE

Wij vinden dat mensen met Passie de wereld laten groeien.

Unieke LIVE Workshop

op 26 augustus en 30 september

Iedereen heeft Passie! Pak het!

... Misschien dat je het uit het oog hebt verloren
... Misschien dat je er nog geen tijd aan hebt besteed
... Of misschien dat je gewoon bang bent om ervoor te kiezen

Of het gevoel dat er al jaren een vulkaan in je zit die maar niet wil uitbarsten...

 Bekijk hier alvast de video

Voor persoonlijke verhalen van deelnemers kijk verder

Pieter maakt jou succesvol met je eigen Passie 

Want ook jij hebt het ! Passie die je succesvol gaat maken!

In een sessie van maximaal 3 uur Pak jij je Passie!

Deze sessies zijn uitermate inspirerend en veranderen je leven direct. Met de directe en authentieke technieken van Pieter wordt je gecoacht en op je Passiepad gezet. En eenmaal daarop zul je een staat bereiken dat je met niets doen alles bereikt.1-2-3 PASSIE

In 3 succesvolle stappen met je Passie naar je succes.

1

BESEF

2

BEPAAL

3

BELEEF


Wat ga je 26 augustus leren? 

(volgende workshop op 30 september)


1. Je gaat beseffen wat je Passie is en gaat er voor kiezen.

2. Je bepaalt wat je met je Passie allemaal kunt gaan doen.

3. Je gaat je Passie beleven en vandaar uit een succesplan maken.Succes gegarandeerd:

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt, en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. 

De kracht is zijn eigen passie. Want Passie inspireert. En zijn doel is om door anderen hun Passie te laten leven, hun omgeving ook te inspireren.

Meld je nu aan om ook in 3 stappen met je Passie succesvol te worden. Het is zó dichtbij!

 

Verhalen van deelnemers (anoniem):


PERSOON: Komt op de avond omdat een kennis haar geadviseerd had zich aan te melden. Ze dacht voor zakelijke zaken gecoached te willen worden. Er waren een aantal zaken die niet zo gingen als ze wenste.
Op de kruk kwam er binnen een paar minuten coaching maar één ding uit waardoor alles vastliep en waar ze het nog nooit met iemand over had gesproken, laat staan hulp bij heeft gevonden. Er bleek een relatie probleem te zijn. Maar dat was het probleem niet zozeer. Het probleem was dat er geen beslissing werd gemaakt omdat er maar over één beslissing 5 jaar lang werd nagedacht, weggaan. Ze ging naar huis met een totaal nieuw inzicht, en met verschillende positieve ideeën om hierin snel een oplossing te vinden. Je moest haar gezicht eens zien. Van volledige spanning, naar totale ontspanning en kracht.

PERSOON: Na afloop van de workshop vroeg ik of iedereen tevreden was met de inhoud van de workshop. Iedereen was zeer tevreden, maar een jonge kerel stond op en vond dat hij niet een oplossing voor zijn probleem had meegekregen waarom hij was gekomen. Hij bleek suikerziekte te hebben en moest elke dag  insuline spuiten. Deze dagelijkse actie gaf hem elke keer een negatieve kijk op zijn leven en zijn mogelijkheden. Want heel veel dingen leken onbereikbaar door zijn ziekte. In het volgende kwartier heb ik hem kunnen laten inzien met coaching dat zijn ziekte wel eens juist zijn grootste kracht kon zijn. Net als dat "Kleine mensen" vaak zeer succesvol worden omdat ze een gevoel van klein bewust of onbewust willen compenseren. Maar ook superman die van het paard viel en daarna volledig verlamd in een rolstoel kwam te zitten en daarna nog veel succesvoller en socialer werd zijn voorbeelden dat je op een andere manier kunt kijken naar zaken die je "overkomen". En het is bijna altijd mogelijk om die positieve keuze te maken. Óf je kiest de zwarte kant, óf je kiest de witte kant. Dit gaf deze jongen zoveel nieuwe inzichten dat elke keer als hij nu een naald in zijn lichaam moet steken hij weer denkt aan de keuze  om één van die twee kanten te kiezen.

PERSOON: Een jongen had zich opgegeven voor een Train de Trainer training die hem 3500 euro koste en moest volgen in Engeland. Hij heeft mij zien coachen en is bij me gekomen om zich persoonlijk te laten coachen om spreker en trainer te worden. Ik laat evaluatieformulieren invullen en ik kreeg 3 tienen van hem. De reden is de eenvoudige en zeer directe manier van benadering. Maar ook het laten "voelen" van waarom je ergens staat. Of dat op een podium is of op een netwerkborrel, of in een relatie. Hij heeft zijn andere training opgezegd. Hij heeft een opdracht gekregen om landelijk te mogen spreken als een soort Flirt trainer bij Lexa, en ik begeleidt hem vanaf nu als zijn PERSOONLIJKE COACH. (en misschien leer ik ook nog wat van hem haha).

PERSOON: Frank Visser. En ik noem zijn naam. Want Frank zit met MS in een rolstoel en kan enkel zijn duim nog (een klein beetje) bewegen en hij is de stoerste vent die ik ken en daarmee een groot voorbeeld. Gelukkig kan hij praten. Want hij is super positief en inspirerend. En wil sinds kort ook anderen inspireren met wat hij voelt en vind van de mogelijkheden die je wel en niet hebt in dit (korte) leven. Frank sprak over zijn mogelijkheden, en ik geloof niet dat hij één keer iets gezegd heeft over zijn onmogelijkheden en wat hij niet meer kan. Het publiek was doodstil in de tuin. En eigenlijk kon niemand meer naar huis gaan met een excuus dat ze iets niet kunnen bereiken omdat er iets negatiefs in hun leven is gebeurd.
Bekijk de website van Frank op www.frankvertelt.nl

 

 

Wie is Pieter Monsma de Passieboer.

Reacties van deeknemers.

"Wat een mooie bijzondere avond hadden wij! Dankjewel voor je verhalen, je inspiratie.... eigenlijk 'gewoon' voor wie jij bent en wat je voor mensen betekent, geweldig."

Dorenda

"Eigenlijk kon ik na 10 minuten al weer naar huis omdat ik na jaren niet wist hoe ik een beslissing moest nemen tussen al die kansen die ik zie, van jou een simpel en verklarend antwoord heb gekregen. Ik weet nu waarom ik een keuze maak, en dat maakt de keuze wel heel erg makkelijk ineens."

Christian

"Ik dacht dat ik heel ergens anders voor was gekomen en dat ik andere punten had waar ik aan wilde werken. Maar dit had ik nooit verwacht. Ik heb maar één beslissing te maken om verder te kunnen in plaats van heel veel problemen op te lossen".

P.

                                                  Met mooi weer is de workshop in de tuin. Relax!


BIO:

Geboren in Friesland. Als klein jongetje al diskjockey en daarnaast altijd geweten dat hij boer zou worden, omdat er een boerderij in de familie zat. Dat bleek uiteindelijk toch iets anders te zijn. In zijn hart was hij geen boer. Na 10 jaar boer geweest te zijn in de Noordoostpolder vond hij zijn ware passie. Na een training van de goeroe Tony Robbins gevolgd te hebben wist hij het zeker, ipv bieten en aardappels te laten groeien wil hij mensen laten groeien! Dat deed hij natuurlijk al als diskjockey, en daarna heel succesvol binnen een grote multinational waar hij als Marketing Director de organisatie leidde. In de financiële sector heeft hij een succesvol assurantiekantoor opgezet en verkocht. Ondertussen belegt hij in vastgoed en runt een organisatiebureau die wereld sprekers naar Nederland brengt. Zijn grootste Passie (naast zijn familie): Zelf op het podium mensen inspireren!


Passieman uit de Polder: Zaaien, Groeien en Bloeien:
Niet de trekker maar het podium daar hoort Pieter. Mensen daarvandaan laten groeien door Passie, PASSIE is dan ook zijn onderwerp geworden. “De Passieman uit de polder”. Zo werd hij eens genoemd en dat is precies zoals het is. Want met Passie uit de polder brengt Pieter op een geheel eigen (boeren)stijl, met letterlijk de klompen in de klei en vooral met heel veel passie zijn gedreven visie op het >leven en werken vanuit Passie<. Passie is de oorsprong van groei. De energie van de mens en de plezier factor van het leven en het werken. Pieter kan de passie bij mensen terugbrengen en/of verhogen. Prestaties en Plezier gaan direct omhoog. Commercieel een topper.

Pieter geeft een kleine groep mensen bij hem op de boerderij de volgende mogelijkheid:


1. Direct je Passie vinden
2. Voor je Passie kiezen als nooit te voren
3. Succes met je Passie krijgenDatum:   Woensdag 26 augustus 2015, exclusieve ontvangst om 18.30 uur.

               Je kunt je nu ook opgeven voor 30 september

Locatie:  De boerderij van Pieter Monsma

Adres:    Kleiweg 5,

               8305 AR, Emmeloord

Prijs:     Waarde € 297,-,  NU vaste prijs € 47,=  (excl. BTW)

(meld je dus direct aan door nu op de gele knop te drukken of bovenaan de pagina te gaan)

Heb je vragen over In 3 stappen naar je Passie op 26 augustus (en 30 september / lees verder)? Neem contact op met Pieter Monsma

Wanneer

Organisator

Pieter Monsma

Pieter Monsma heeft duizenden mensen geïnspireerd en reist nu over de gehele wereld als spreker. Met grote evenementen, vanaf het podium en op televisie bij oa Pauw en Witteman. Hij organiseert nu persoonlijke exclusieve coachingsessies voor kleine groepen mensen. Op het gebied van Netwerken, sales, presenteren en het vinden van je Passie en daarmee succesvol te worden.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.