Gratis

In AI we trust ... OR NOT?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Experte Mieke De Ketelaere neemt ons mee naar de wereld van AI. Daarna delen Laure Leyssens en Deevid De Meyer hun ervaring uit de praktijk.

Over dit evenement

Artificial intelligence experte Mieke De Ketelaere neemt ons mee naar de wereld van de machine. Ze belicht de pijnpunten waar we nu mee geconfronteerd worden en geeft ons inzichten in mogelijke oplossingen. Haar boodschap is dat managers, leiders maar ook developers nu al een grote verantwoordelijkheid dragen om in de toekomst een veilige en betrouwbare AI te hebben. Aansluitend vertellen Laure Leyssens, Business Analyst van TPO Agency en Deevid De Meyer, Co-Founder van Brainjar over hun ervaring uit te praktijk in de AI start-up wereld. Wat voor projecten komen er op hen af? Welk toekomstbeeld hebben zij over AI?

Keynote Mieke De Ketelaere: In AI we Trust ...or not?

Het is een feit. Machines met gezond verstand die werkelijk begrijpen wat er aan de hand is, net als wij mensen, hebben veel meer kans om betrouwbaar te zijn, en verstandige resultaten op te leveren, dan machines die alleen op statistieken vertrouwen. Maar laten we duidelijk zijn: deze systemen bestaan nog niet en er zijn nog een paar andere ingrediënten die we eerst samen zullen moeten doordenken.

Deze sessie zal ons meenemen naar de huidige state of the art informatie over de vereisten voor betrouwbare AI. Het zal de huidige pijnpunten belichten en inzichten geven in mogelijke oplossingen om ervoor te zorgen dat wij ons verantwoordelijkheid als manager en/of ontwikkelaar nu en in de toekomst kunnen nemen.

AI & start-ups: waar staat de markt?

Laure Leyssens, Business Analyst bij TPO Agency en Deevid De Meyer, Managing Partner Brainjar geven ons een kijk achter de schermen in hun AI bedrijven. Ze delen met ons hun kennis en ervaring van projecten die ze hebben gerealiseerd en wat ze verwachten voor de toekomst.

Agenda

  • 18:00u Welkom
  • 18:20u Intro Clusity
  • 18:35u In AI we Trust ... or not? - Geertrui Mieke De Ketelaere
  • 19:00u AI & startups: waar staat de markt? - Laure Leyssens & Deevid De Meyer
  • 19:30u Q&A
  • 19:45u Netwerking
  • 21:00u Closing event

Wie is Geertrui Mieke De Ketelaere?

Geertrui Mieke De Ketelaere is Program Director AI bij imec. Ze is licentiaat burgerlijk en industrieel ingenieur en specialiseerde zich tijdens haar studies in robotica en artificiële intelligentie. De voorbije 25 jaar werkte ze voor verschillende multinationals aan alle aspecten van data en analytics (IBM, Microsoft, SAP, SAS, etc). Bij imec is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de AI-strategie en de roll-out. Met haar inzicht in de nieuwe digitale datastromen en haar kennis van AI-technologieën, wordt Mieke De Ketelaere door verschillende businessscholen gevraagd als gastspreker over digitalisering. In haar publieke presentaties legt Mieke de focus op het demystificeren van de hype rond AI en behandelt ze niet-technische onderwerpen zoals data privacy. In November 2020 bracht zij haar laatste boek uit: Mens versus machine. Ondertussen ook vertaald naar Engels en Frans.

Wie zijn Laure Leyssens en Deevid De Meyer?

Laure is Business Analyst & Product Owner at TPO Agency en Deevid De Meyer is Deevid De Meyer is Founder & Managing Partner Brainjar. Dit zijn 2 start-ups binnen de Cronos Groep, in de Raccoons groep, die werken rond AI in de praktijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Clusity

Organisator van In AI we trust ... OR NOT?

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen