IN CONTROL ZIJN & STUREN OP VERANDERING
Gratis
IN CONTROL ZIJN & STUREN OP VERANDERING

IN CONTROL ZIJN & STUREN OP VERANDERING

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

1 Media Parkboulevard

1217 WE Hilversum

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In Control zijn & sturen op verandering

Continuïteit van ondermingen kan niet los gezien worden van professionalisering en investeren in informatietechnologie. Uitgeverij Bindinc. (deels onderdeel van Sanoma) en één van ‘s werelds grootste producenten van deuren Novoferm vertellen hoe inzicht en met name stuurinformatie op alle niveaus hen helpt om hun bedrijf 'in control' te houden, snel te acteren op veranderingen en verder te professionaliseren.

Steeds meer directieleden, CFO’s, controllers en andere business professionals ontdekken dat enkel de inzet van traditionele business intelligence tools niet volstaat om goed te kunnen sturen.Informeer uzelf over de mogelijkheden, doe inspiratie op en spreek met uw peers op woensdag 30 november a.s.


PROGRAMMA

12:00  Rondleiding Ned. Instituut voor Beeld & Geluid

13:00 Ontvangst, kleine lunch & koffie

13:30 Verhaal Novoferm

14:15 Verhaal Jedox

15:15 Verhaal Bindinc.

16:15 Jedox demonstratie

17:00 Borrel


Verhaal Uitgeverij Bindinc.Dhr. Jasper van Scheppingen

Door hun maatwerk Media & Services weet uitgeverij Bindinc. talloze grote doelgroepen te binden aan omroepen en verenigingen. Met haar Programma Data Services verzorgt Bindinc. bovendien programma informatie in analoge vorm, digitaal, print, online, mobiel en connected TV.

Aangezien consumenten en media continu veranderen dient Bindinc. uitermate flexibel te kunnen opereren. De optimalisatie van het exploitatieresultaat is afhankelijk van abonnementmodellen, advertenties, inzet van interne en externe professionals, papier, druk- en verzendkosten, custom media, sales, losse verkoop, enzovoort. Samenwerking op het gebied van plannen, budgeteren en forecasten is essentieel voor hun succes.

Jasper zal vertellen Waarom Bindinc. Performance Management platform Jedox heeft geselecteerd én hoe verregaande automatisering ter ondersteuning van een groot aantal kernprocessen binnen een bestek van maanden is gerealisseerd.

Verhaal Producent Novoferm - Dhr. Gerard ten Dam

Novoferm is onderdeel van de Sanwa Groep, een wereldwijd toonaangevende producent van alle soorten toegangssystemen met een omzet van Euro 2,5 miljard en 9000 medewerkers. Novoferm Nederland is fabrikant en leverancier van kwaliteitsdeuren, voor de industriële en particuliere markt. In de praktijk komt dit neer op de promotie, productie, verkoop, montage en aftersales van allerlei soorten toegangssystemen

Zowel Gerard als het hoofdkantoor in Duitsland is aangewezen op SAP R/3 als ERP systeem. Alle inspanningen op het gebied van SAP BW ten spijt bleef het creëren van inzicht inefficiënt en duur.

De centrale Jedox database i.c.m. de specifieke Jedox SAP R/3 connector heeft de rol van SAP BW inmiddels deels overgenomen. Gerard zal aangeven tot welke voordelen dit geleid heeft ten aanzien van inzicht, transparantie in cijfers, efficiency en organisatorische veranderingen.

Verhaal Jedox - Dhr. Andreas Simon

Moderne performance management tools zoals Jedox kunnen een belangrijke rol spelen voor een verhoogd bewustzijn op het vlak van financiën, risico’s en kwaliteit.

Het gaat om tools die niet alleen inzicht geven in de prestaties uit het verleden, maar vooral ook een beeld geven van de toekomst. Een beeld dat tot stand komt door het periodiek delen van verwachtingen en commentaren met elkaar: plannen, budgetteren en forecasten inclusief rekenmodellen voor scenario’s. Hiermee wordt ondernemerschap dieper in de organisatie verankerd. Bovendien blinkt Jedox uit door het doe-het-zelf karakter.Dit alles betekent onafhankelijker opereren van (externe) ICT consultants, een uitweg voor de beperkingen van Excel en meer slagkracht.

Aan de hand van een demonstratie zal concreet aangegeven worden hoe planning processen, stuurinformatie, analyses en rapportages verbeterd kunnen worden.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

1 Media Parkboulevard

1217 WE Hilversum

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen