In de herhaling in Meppel: Workshop eGPO in een nieuw jasje!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meppel's Inn

Leonard Springerlaan 14

7941GW Meppel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste eGPO gebruiker,

Vorige maand zijn we succesvol verhuisd naar ons nieuwe jasje en de eerste reacties van je collega's zijn bijzonder positief. Graag willen we je dan ook uitnodigen om deel te nemen aan de workshop eGPO op donderdag 30 november, zodat je het zelf kunt ervaren.

In een uurtje laten we je zien wat we hebben verbeterd in eGPO en hoe je je weg kan vinden. We beginnen daarom met een korte rondleiding door de nieuwe applicatie. Een up to date profiel is van groot belang om vindbaar en bereikbaar te zijn. Dit gaat heel gemakkelijk in de nieuwe app en gaan we ter plekke ook gelijk doen. Om op een veilige en snelle manier met elkaar te communiceren is de nieuwe messenger een uitkomst. Hoe je deze het beste kan gebruiken laten we aan je zien. Tot slot gaan jij en je collega's aan de slag met een bestaande cliënt uit je netwerk, maak je samenwerkafspraken en bepaal je wie de coördinator wordt.

Een georganiseerd netwerk en een goede samenwerking is heel belangrijk bij de zorg rondom kwetsbare mensen. Nodig daarom je collega's uit je netwerk uit om mee te gaan naar deze praktische workshop zodat je na de zomer weer goed en gestructureerd van start kan gaan.

Hartelijke groet,

Het eGPO team

ps. Kun je niet naar deze workshop komen, laat het ons dan weten. Dan zorgen we voor een passende oplossing.

Datum en tijd

Locatie

Meppel's Inn

Leonard Springerlaan 14

7941GW Meppel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen