IN DE VOLLE GROND - interactief programma

Venster Acties

IN DE VOLLE GROND - interactief programma

Samen met Eindhovenaren, DDW-bezoekers, designers en verschillende deskundigen duiken we in de kwestie van de volle bodem.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Microlab Eindhoven Strijp-S 400 Kastanjelaan 5616 LZ Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Eindhoven groeit en gaat de hoogte in. En dat is ook van invloed op de grond onder onze voeten. Want die is voller dan je denkt. Waterleidingen en riolering, glasvezel en elektriciteitskabels, afvalcontainers en parkeergarages. Ze liggen allemaal in de bodem. De volle bodem.

Fundament van alle ambities

De bodem is het fundament van alle ambities van onze stad. En omdat Eindhoven barst van de toekomstplannen, is een slimme aanpak voor de inrichting van die bodem nodig. Want als de bodem vol is, is het ook onmogelijk om ontwikkelingen boven het maaiveld te realiseren.

Interactief programma

Samen met designers, betrokkenen en deskundigen duiken we in deze kwestie. Welke belangen heeft u in de bodem? In welke gebieden verwacht u de komende jaren gebruik te maken van de Eindhovense bodem? Hoe zorgen we met elkaar voor de realisatie van (ondergrondse) ambities? Samen schetsen we ideeën en bieden we de stad nieuwe perspectieven.

Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 oktober is er iedere dag een interactieve sessie. U kunt zich voor een van deze sessies aanmelden.

Please note: only in Dutch