Gratis

In Gesprek met de Wijk: Overschie met Sanne Helbers

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Overschie

39 Hoge Schiehof

3042 AZ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 19 februari gaan we in gesprek met schrijfster Sanne over India, gender, zingeving en schrijven.

Over dit evenement

Alle kleuren van de nacht is de debuutroman van Rotterdammer Sanne Helbers. Het gesprek wordt begeleid door GayRotterdam en om helemaal in de stemming te komen volgen we een korte yogaworkshop van Maaike Reule (@yogabymaaike).

Alle kleuren van de nacht is een broeierige reis door het hedendaagse, complexe India. Hoofdpersoon Helena verwerkt daar niet alleen een cultuurshock, maar ook de pijnlijke herinneringen en gekmakende onrust die ze met zich meedraagt. Sanne Helbers schreef een vlotte, maar beladen roman over liefde, lust en zingeving, waarin alle Eat Pray Love-clichés over India worden uitgedaagd. – Haroon Ali

Dit programma is onderdeel van de evenementenserie In Gesprek met de Wijk. Hier ga je in gesprek over actuele thema’s met mensen uit jouw wijk aan de hand van een literaire voordracht door een lokale taalkunstenaar. Houd de website in de gaten voor de aankomende edities.

Ben of ken je een taalkunstenaar uit regio Delfshaven, Ijsselmonde, Overschie, Zuidplein, Centrum, Ommoord of Hoogvliet? Stuur dan een bericht naar de Bibliotheek Rotterdam via onze website onder vermelding van ‘’In Gesprek met de Wijk’’.

  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: via Eventbrite

Bibliotheek Rotterdam volgt de geldende coronamaatregelen. Kijk hier voor meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Overschie

39 Hoge Schiehof

3042 AZ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van In Gesprek met de Wijk: Overschie met Sanne Helbers

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen