Gratis

Meerdere data

In gesprek met Herman Koetsveld - Nieuwe Aarde 12 visioenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Westerkerk Amsterdam

Prinsengracht 279

1016 GW Amsterdam

Netherlands

Beschrijving van het evenement
In gesprek met Herman Koetsveld, predikant van de Westerkerk, over Nieuwe Aarde: 12 visioenen

Over dit evenement

Tentoonstelling Nieuwe Aarde: 12 visioenen

Op zoek naar visionaire toekomstbeelden in deze tijd van grote vragen en veranderingen nodigden Bijbels Museum, The Turnclub en de Westerkerk Amsterdam kunstenaars uit om hun dromen, visioenen, ontwerpen van een nieuwe aarde vorm te geven. De 12 meest spannende, inspirerende en bijzondere kunstwerken zijn van 31 oktober tot en met 11 december dagelijks behalve zondag gratis te zien in de Westerkerk.

In gesprek met Herman Koetsveld

Op dinsdag en donderdag van 10.00-11.15u is Herman Koetsveld, predikant van de Westerkerk én lid van de curerende commissie, in de Westerkerk aanwezig voor een gesprek over de tentoonstelling en het onderliggende thema. Per sessie maximaal 10 deelnemers.

Corona regels

De organisatie volgt de adviezen van het RIVM om alle bezoekers een veilig en ontspannen bezoek te garanderen. Reserveren is verplicht.

Op de dag van uw bezoek: Kom NIET als u of uw huisgenoten koorts hebben, verkouden zijn of griepklachten hebben. U verklaart de afgelopen 14 dagen niet in contact te zijn geweest met iemand met coronaklachten.

Delen met vrienden

Locatie

Westerkerk Amsterdam

Prinsengracht 279

1016 GW Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen