€ 20

Venster Acties en details

€ 20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

St Joriskerk, Amersfoort

Hof 1

3811 CJ Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Eerste lezing stichting In het spoor van Ad van Goor

Over dit evenement

Met het overlijden van prof. dr. Ad van Goor, op 11 november 2020, verloor Nederland een logistieke kennispionier. Ad was de grondlegger van veel nieuwe concepten, zoals het “integraal logistiek concept”. Hij heeft daarbij altijd gezocht om vanuit de ondernemingsstrategie naar een koppeling te komen tussen het commercieel succes en het besturingssysteem van een bedrijf. Waardevermeerdering realiseren door het optimaliseren van de logistieke keten staat hierbij centraal. Daarnaast was Ad een kennisdeler. In de foto hieronder ziet u de grote boekencollectie van Ad van Goor, waar hij auteur van was en/of een bijdrage aan heeft geleverd.

De stichting 'In het spoor van Ad van Goor' is voornemens elk jaar op de tweede donderdag in november een lezing ter ere van Ad te organiseren. De eerste lezing vindt dit jaar plaats op 11 november in de St Joriskerk te Amersfoort (zie de video). De lezing wordt verzorgd door prof. dr. ir. Sander de Leeuw. Sander is hoogleraar aan de Wageningen University & Research (WUR). Hij zal in zijn lezing ingaan op de invloed van logistieke keuzes op de belangrijke vraagstukken over duurzaamheid en sustainability. Dit zijn vraagstukken waar veel organisaties voor staan op dit moment. Na afloop van de lezing zal Sander in discussie gaan met Karel de Jong, directeur supply chain Jumbo supermarkten. Hoe weerbarstig is de praktijk?

De lezing wordt omlijst door muziek en wordt afgesloten onder genot van een drankje. De inloop is vanaf 13.00 uur, het programma start om14.00 uur en de eindtijd is 17.00 uur.

Dit evenement wordt georganiseerd volgens de op 11 november geldende coronamaatregelen. Toegang uitsluitend als men in het bezit is van een coronatoegangsbewijs.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Mochten de maatregelen er toe leiden dat dit evenement geen doorgang kan vinden, dan zullen we het evenement verplaatsen naar een volgend geschikt moment.

In principe is het evenement gratis dankzij een aantal sponsoren. Om dit evenement goed te kunnen organiseren hebben we een betrouwbare deelnemerslijst nodig. Daarom vragen we om een bijdrage van € 20,-. Na deelname aan het evenement kunt u de bijdrage terug vragen, waarbij de administratiekosten van Eventbrite in mindering worden gebracht.

De huidige sponsors zijn onder andere:

Inther (www.inther.eu)

LogistiekNL (www.logistiek.nl)

Noordhoff (www.noordhoff.nl)

Objeqtive Recruitment (www.objeqtive.nl)

Seacon Logistics (www.seaconlogistics.com)

Slimstock (www.slimstock.nl)

Bij de lezing zullen foto- en filmopnames gemaakt worden. Door het insturen van dit deelnameformulier staat u ons toe om ook foto- en filmopnames van u te mogen maken.

Contactpersoon voor eventuele vragen over deze bijeenkomst:

Hessel Visser

hesselvisser@chello.nl

mobiel nummer: 0655108715


		Afbeelding van In het spoor van Ad van Goor
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

St Joriskerk, Amersfoort

Hof 1

3811 CJ Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Stichting "In het spoor van Ad van Goor"

Organisator van In het spoor van Ad van Goor

Jaarlijkse lezing rond logistieke waardevermeerdering door een vooraanstaande wetenschapper.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen