Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

DOON Lean Business Development
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
2 daagse In Orbit training (per persoon) 1 dag voordat het evenement begint € 1.495,00 € 0,00 € 313,95

Deel In Orbit Training

Evenementgegevens

Middels een factuur betalen

Klik op "overige betaalmethoden weergeven" om op factuur te betalen. Je krijgt dan van ons een factuur toegezonden. Let wel: de factuur dient vóór aanvang van de training betaald te zijn.

Locatie

De standaard locatie voor de training is het kantoor van DOON in Utrecht, maar de training kan eventueel op onze locatie in Den Bosch worden gegeven.

Het programma

Startups innoveren door ideeën snel tastbaar en concreet te maken en vooral door vanaf het prille begin in gesprek te gaan met (potentiële) klanten. Leren van klanten en met je product of dienst inspelen op een waargenomen behoefte bij een klant dat is de kern van innoveren als een startup.

In deze workshop ga je stap-voor-stap innoveren. Iedere stap geeft je meer inzicht in de waarde die jij levert voor je klant. Je doorloopt de volgende stappen:

* Je beschrijft de visie en missie achter jouw idee.
* Je leeft je in in je klant en brengt zijn "_jobs to be done_" en de zorgen die hij daarbij heeft, in kaart. Daartegenover zet je jouw product (of dienst) en je beschrijft hoe jouw product of dienst de zorgen van de klant wegneemt.
* Je beschrijft, een eerste versie, van het businessmodel achter jouw product op basis van 9 aspecten.
* Je leert aannames in jouw idee, product en het beeld dat jij hebt van jouw klant te herkennen. Deze aannames ga je valideren door in gesprek te gaan met de klant. Je leert hoe en met wie je deze gesprekken gaat voeren.
* Je leert hoe je jouw idee kan visualiseren en daarmee tastbaar kan maken voor (toekomstige) gebruikers en klanten, zodat je realistische feedback verkrijgt op jouw product.
* Om je idee verder uit te werken tot een succesvol product, heb je meer tijd en middelen nodig. Met een overtuigend verhaal, een pitch, kun je jouw boodschap goed overbrengen en kun je je collega's, je managers, je sponsors, etc. overtuigen om jou te ondersteunen.


Na de workshop ga je naar huis met de kennis en vaardigheden om je idee, jouw product af te stemmen op een échte, waargenomen behoefte bij de klant. Je kan de ontwikkeling van jouw product onderbouwen met een eerste versie van een businessplan waarmee je aangeeft dat jouw idee, jouw product, potentie heeft. En je weet een verhaal neer te zetten waar mensen in jouw organisatie enthousiast van worden en jou gaan helpen om dit product tot een succes te maken.

 

 

 

Heb je vragen over In Orbit Training? Neem contact op met Coöperatie DOON U.A.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Coöperatie DOON U.A.
Precieze locatie in Utrecht nog onbekend.
Utrecht
Nederland

Organisator

Coöperatie DOON U.A.

DOON maakt de innovator in je wakker. In jouzelf, in jouw team en in jouw organisatie. Praktische tools, praktische trainingen en praktische hulp helpen jouw organisatie snel op weg om (weer) die wendbare organisatie te worden die als vanzelf weet in te spelen op de snel veranderende behoeften van haar klanten.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.