INC Dutch Design Week inspiratie tour 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het grootste designevenement van Noord-Europa
De INC Dutch Design Week inspiratie tour

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers. Na de succesvolle editie van vorig jaar gaan we dit jaar weer inspiratie op doen bij de Dutch Design Week (DDW). Ga jij met ons mee?

Onder leiding van twee ontwerpers van INC nemen we jullie mee langs de nieuwste ideeën op het gebied van design en innovatie. De ideeën en ontwerpen staan bekend om het experimentele en vernieuwende karakter. De inspiratie tour gaat langs tentoonstellingen, nieuwe concepten en aanstormende ontwerp talenten.

INC Dutch Design Week Inspiratie Tour

Er staan drie locaties op het programma: Campina Fabriek, Piet Hein Eek, het Klok gebouw & innovatieplein. Op de locaties is verschillend designwerk te zien van onder andere studenten, ateliers en grote en kleine bedrijven / kennis instellingen. Je kunt meelopen met onze Tour Guides of er voor kiezen om vrij rond te lopen.

Tour op maat
Omdat er ontzettend veel te zien is bieden we jou de mogelijkheid om een shortlist te ontvangen van interessante werken toegespitst op jouw interesses of vakgebied. Bij het bestellen van jouw ticket kun je jouw interesses aangeven. Je ontvangt tijdens de tour van ons de shortlist met daarop de voor jou relevante werken en plekken.

Bestel nu jouw ticket en wij zien je graag op 24 oktober!

Kosten zijn € 125,- per persoon, dit is excl. 21% BTW en inclusief:

  • Dutch Design Week toegangsticket
  • Vervoer per VIP touringcar (incl. koffie/thee)
  • Lunch bij Piet Hein Eek Restaurant
  • Draagtas met informatie en energizers
  • Persoonlijke Design Guides Eelke en Maddy
  • Hostess METILSE

LET OP: Wil je deelnemen aan de Inspiratie Tour, maar ga je op eigen gelegenheid? Vul bij het aanmelden de kortingscode 'zondervervoer' in!

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen