€ 16,73

Indie-folkband HEBE live @ Koppelkerk Bredevoort

Venster Acties en details

€ 16,73

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur

Koppelstraat 35

7126 AG Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met inspiratiebronnen als James Blake en Bon Iver balanceren de songs van de zangeres en songwriter tussen melancholie en kracht.

Over dit evenement

Op zaterdag 12 maart treedt indie-folkband HEBE op in de Koppelkerk in Bredevoort. De nieuwe EP ‘Lifted The Weight’ van de uit Amsterdam afkomstige Hebe is een betoverende, persoonlijke reis door Hebe’s eigen ervaringen met angst, liefde, natuur en maatschappij. Met inspiratiebronnen als James Blake en Bon Iver balanceren de songs van de zangeres en songwriter tussen melancholie en kracht.

Wat te verwachten van deze indie-folkband? HEBE combineert volle, gelaagde harmonieën en een zacht melodische sound. Met haar warme, elegante stemgeluid vertelt ze haar verhaal, dat het midden houdt tussen melancholie en hoop.

Haar eerste single ‘Lifted in the weight’ schreef ze in de vroege ochtend thuis, nadat ze lang had wakker gelegen. “Ik ben vaak gevallen en heb gefaald op punten in mijn leven. Lang durfde ik dat niet toe te geven aan mezelf, uit angst om afgeschreven te worden. Nu besef ik dat vallen een onderdeel is van ieders weg. Ik ben door periodes van eenzaamheid en angst gegaan, maar door te volharden op mijn pad en ervaring op te doen, heb ik geleerd dat ik zelfredzaam ben en wil naar verbinding om de kracht van de ervaring te delen. Muziek is mijn vertaling.”

Haar debuut EP The Beginning (2015), haar tweede EP Tell Me (2017) en derde EP Cards On The Table (2020) kregen na release al aandacht in de vorm van premières via o.a. The 405, Noisey (Vice) en Keep It Underground en werden via Spotify in korte tijd meer dan een miljoen keer beluisterd. HEBE speelde met haar band bij NPO1 Vrije Geluiden, UK Mahogany Sessions en op Radio 1, 2 en 3. Verder trad ze op bij Theaterfestival De Parade, Tivoli Vredenburg en het Patronaat in Haarlem.

In 2017 en 2018 speelde HEBE op uitnodiging solo in London bij Metropolis Studios en Camden Assembly, waaruit twee tours met band volgden in Engeland en een tour in Duitsland. Nu is het tijd voor haar releasetour van haar nieuwste EP ‘Lifted The Weight’ (2022). In de Koppelkerk wordt de zangeres en songwriter begeleid op akoestische gitaar en piano.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur

Koppelstraat 35

7126 AG Bredevoort

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Koppelkerk - vrijplaats voor kunst & cultuur

Organisator van Indie-folkband HEBE live @ Koppelkerk Bredevoort

De Koppelkerk is de centrale plek voor kunst en cultuur in het pittoreske Bredevoort. Met wisselende exposities, concerten, lezingen en een sfeervol boekencafé is de Koppelkerk de uitgelezen ontmoetingsplaats voor Nederlandse en Duitse cultuurliefhebbers.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen