€ 76,68

Meerdere data

Individuele sessie stembevrijding

Venster Acties en details

€ 76,68

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molenweg 29

29 Molenweg

7971 BJ Havelte

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Individuele sessie stembevrijding, Online of in mijn praktijk in Havelte (Drenthe). Wat leeft in jou? Maak contact met je gevoel, en ZING :)

Over dit evenement

Stembevrijding is een uitnodiging naar binnen. Wat leeft er in jou? Wat wil gehoord worden?

Door te luisteren en voelen wat in jou leeft, en daar expressie aan te geven, maak je ruimte in jezelf.

Het maken van geluid en klanken werkt helend in op ons systeem. Wat vast zit, wordt opnieuw in trilling gebracht. Het kan weer stromen.

Op zo'n moment kom je weer in contact met je levensenergie en jouw gevoel, en dat voelt ontzettend fijn!

​Je kan kiezen voor een individuele sessie bij mij in de Praktijk in Havelte (Drenthe) of Online via Zoom *

In een individuele sessie stembevrijding kijken we samen wat in jou gehoord en gevoeld wil worden op dat moment. We beginnen waar jij bent en hoe jij je op dat moment voelt.

Een sessie starten we meestal met een grondingsmeditatie om te zakken in je lichaam. Vaak spreekt je lichaam met jou in de vorm van lichamelijke signalen of pijntjes. Door hier bij stil te staan en te voelen, kunnen emoties gehoord en gevoeld worden.

Het uiten van deze emoties in klank of geluid creëert ruimte in jezelf. Je voelt je lichter, ontspannen, blij, vreugdevol, gelukkig ...omdat je aandacht hebt gegeven aan jezelf, en een stukje dichter bij jezelf bent. ​Stembevrijding werkt dus heel goed in het voelen en helen van onderdrukte emoties.

Het kan ook zijn dat je moeite hebt met spreken, of bang bent jezelf hoorbaar maken, ruimte in te nemen. Ook dan werkt stembevrijding heel goed.

We gaan oefenen met geluid maken, de stem, en contact maken met wat binnen in jou leeft. Kritische stemmetjes, je niet goed genoeg voelen, er niet mogen zijn, vraagt allemaal om contact, om gezien en gehoord te worden. En bevrijden we door met jouw stem en lichaam daar expressie aan te geven. ​

Uiteindelijk kan iedereen geluid maken en zingen. "Als je kan spreken, dan kun je ook zingen" is een geliefde herinnering aan mijn docent Jan Kortie. In iedereen zit die potentie. Dat is alvast goed nieuws!

Het gaat erom dat je het verlangen voelt en aandurft. Daarvoor hoef je niet je angst weg te drukken, maar juist je verlangen te voeden en tegelijkertijd je angst te erkennen en omarmen. Moed ontstaat als je verlangen groter is dan je angst. Oftewel om af te sluiten met een quote van David DeWulf: "Moed betekent je angst voelen, en toch je hart volgen." En je bent een ervaring rijker, dan leef je echt. Kom je mee voelen en ervaren?

WAT: Individuele sessie met 10% nieuwjaarskorting**

DATA: In Januari of Februari 2021. In Eventbrite kan je zelf een datum en tijd kiezen.

WAAR: In mijn praktijkruimte Zonnekracht, molenweg 29, Havelte (Drenthe) of Online via ZOOM *

​*Ikzelf stond versteld over de verbinding die ik voelde bij zowel het krijgen als het geven van online stembevrijding. We connecten op heel ander niveau dan online vergadertijgeren. We dalen af naar jouw gevoel- en hartsniveau. Uit je hoofd in je lichaam en hart.

** De 10% nieuwsjaarskorting zit al in de ticketprijs verrekend. Normaal €80,- nu voor €72,- exclusief admin kosten van Eventbrite.

Delen met vrienden

Locatie

Molenweg 29

29 Molenweg

7971 BJ Havelte

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen