€ 0 – € 39

Individuele Zeilbelevenis Zeilschip Bounty - 3 september

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bataviahaven

8242 Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Altijd eens op een prachtig luxe traditioneel dwarsgetuigd zeilschip willen meevaren?
Met 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is deze brigantijn uniek op de Nederlandse binnenwateren!

Herleef de oude VOC tijden op een comfortabele manier in de sfeer van toen met het comfort van nu. Een super leuke ‘educatieve’ zeilbelevenis voor jong en oud.

Iedere maand van april tot oktober biedt dit zeilschip een promotionele opstapdag met 35% korting! U kunt zich al vanaf 1 persoon aanmelden. Of kom gezellig met uw partner, vriend(in) of collega. U kunt uiteraard ook met vrienden of collega’s een klein feestje vieren. Wilt u een familiedag, reunie, vrijgezellen feestje of iets anders organiseren? Organiseer voor een kleine groep van min. 5 deelnemers en ontvang 1 extra vrijkaart.

Speciaal voor de hele kleine en grotere kinderen zijn er zwemvesten en leuke kinderactiviteiten aan boord. Deze leuke onvergetelijke dag is voor iedereen 100% aan te bevelen.

Hoe ziet dit arrangement eruit;

Om 11:15 uur wordt u gastvrij aan boord van zeilschip Bounty ontvangen. Na uw aankomst wordt u direct voorzien van een lekker welkomstdrankje. Na een korte introductie ter kennismaking incl. veiligheidsbriefing (Palaver) gaan de trossen los. Samen met wat actieve mensen zetten we koers waar de wind ons heen brengt en worden in verschillende groepjes de zeilen gehesen. Gedurende de vaartocht legt de bemanning alles over het dwars & langs getuigd zeilen uit, van knopen leggen tot navigeren en als u het leuk lijkt mag iedereen zelfs achter het roer staan. Als passief meezeiler biedt Bounty deze mensen één van meerdere lounge kussens aan, waardoor zij heerlijk op het dek ontspannen en kunnen genieten van de elementen van het zeilen met een lekker hapje en/of drankje. Weet u iemand die hoognodig moet ont stressen of ontspannen? ‘De beste psychiater is een dagje op het water’

Aan boord is een open bar. U kunt tijdens de vaartocht diverse hapjes en drankjes tegen PIN of contante betaling bestellen. Kortom lekker een dagje actief of passief uit met genieten van zon, wind en water! Omstreeks 15:30 uur zullen alle aanwezigen met een voldaan en veilig gevoel afmeren in de Bataviahaven te Lelystad.

Inclusief:
– Welkomst drankje (Alcoholisch of Non Alcoholisch) bij ontvangst
– Kinderen die niet kunnen zwemmen ontvangen standaard voor elke leeftijd een goedgekeurd zwemvest
– Gezellig in ontspannen of actieve sfeer meevaren met onze professionele en gastvrije crew
– 4 – 5 uur onvergetelijke beleving op een prachtig dwarsgetuigd zeilschip (VOC tijd)

Let op! De boeking wordt definitief zodra er minimaal 15 personen meevaren. Als een boeking wordt geannuleerd, hoort u dit ruim van te voren. Mocht dit het geval zijn ontvangt u een tegoedbon (code) ter waarde van uw aankoopbedrag om een andere dag te boeken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bataviahaven

8242 Lelystad

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen