Influencer Marketing Strategie 2023 - Online masterclass

Venster Acties

Influencer Marketing Strategie 2023 - Online masterclass

Online Masterclass, voor savvy en creatieve marketeers, die hun influencer marketing strategie naar een hoger niveau willen tillen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Deze masterclass is geschikt voor marketeers die de wereld van influencer marketing aan het ontdekken zijn. Het effectief bereiken van je doelgroep is complexer dan ooit tevoren. Is influencer marketing jouw oplossing? Tijdens onze masterclass scheiden we fabels van feiten, delen we echte industrie data en ontraadselen we de meest succesvolle campagnes van toonaangevende merken.

In minder dan 2 uur tijd nemen we je mee in de magische wereld van influencer marketing. Naast waardevolle inzichten op basis van ruim 22.000 succesvolle samenwerkingen, ontvang je praktische tips en tricks hoe je jouw eigen strategie optimaal kan vormgeven. Met deze inzichten dagen we je uit om jouw “key to succes” te ontrafelen.

Onze Influencer Marketing Masterclass heeft een NPS score van 9.9, gemeten over de laatste 10 edities.

Programma (10:30 - 12:00)

  • Welkom
  • De dynamische wereld van Influencer marketing
  • Influencer marketing geïntegreerd in de marketing strategie
  • Koffie break
  • Case studie ter inpriratie, om er zelf direct mee aan de slag te gaan
  • Trends & ontwikkelingen 2023
  • Algemeen Q&A voor iedereen

Quotes over de Influentials Masterclass

“De training van Influentials was erg interactief met leerzame oefeningen! Het was leuk om mensen uit andere branches (online) te ontmoeten, van elkaar te leren en nieuwe inzichten op te doen om voor je bedrijf te implementeren.”

“Een online training is een uitdaging, maar Dana betrok iedereen bij de informatie en opdrachten. Zij denkt echt met je mee. Door haar werk en ervaring bij Influentials heeft zij kennis van zaken en kan ze praktijkvoorbeelden benoemen. Dat maakt het extra interessant.”

“Ik had het genoegen om de Masterclass bij te wonen. Tijdens de Masterclass gaven ze tips hoe wij als bedrijf influencers het beste kunnen inzetten en waar je als bedrijf op moet letten. De Masterclass was heel duidelijk en gaf ons handvatten om met influencer marketing aan de slag te gaan.”