Influencers Discovery Event
€ 60,50
Influencers Discovery Event

Influencers Discovery Event

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feest en seminariecomplex De Vesten

Kanaalweg 6

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Discovery - Route Influencers BelgiëOm uw bedrijf op de lange termijn succesvol te maken, heeft u niet enkel behoefte aan een goed beheer, een management opleiding of de begeleiding van een coach. Vandaag de dag, meer dan ooit, heeft een bedrijf behoefte aan professioneel leiderschap, sterk en inspirerend. Uw ontwikkeling als leider is geen optie, maar het is essentieel om het succes van uw bedrijf te waarborgen.

Gedurende een feestelijk evenement in een prestigieus kader, ontdekt u Influencers België!

Jan De Wachter, Jean Loyens en Patrick Matthijs, de nationale directeuren, begeleiden u gedurende deze namiddag om u in staat te stellen om:

 uw professioneel netwerk te ontwikkelen

 kennis te nemen van de iMBS : Influencers Methode voor het Bereiken van Succes

Als speciale gast mogen we oze stichter verwelkomen:

PETER SYLVESTER

We laten hem zelf even aan het woord:

Tijdens mijn 10 jaar als Vice-President International van Harley-Davidson, heb ik een belangrijke les geleerd: Harley-Davidson verkoopt geen motorfietsen! In 2006 kondigde Harley wereldwijd zijn nieuwe marketing strategie aan : « Wij realiseren dromen ». Het is op dàt precieze moment dat het idee van Influencers geboren werd.

Influencers is gebaseerd op een sterke overtuiging: zakenmensen en ondernemers over de hele wereld kunnen hun eigen succes bouwen door ons motto te volgen: “stop met verkopen, start met influenceren!”. Influencers is opgericht om de zakenman of -vrouw aan te zetten om te verbeteren als persoon en om bewezen technieken toe te passen, die zijn/haar zakencijfer zullen verhogen doen toenemen. Vandaar onze doelstelling: "Good People, Good Business". Wanneer u mee instapt in de Influencers beweging op eender welk niveau ook, zal u zich realiseren dat onze inspirationalists u een nieuwe levenshouding bezorgen.

We zijn erop gericht om uw huidige leven te verbeteren, met de oprechte belofte dat - wanneer u vasthoudt aan onze waarden van passie, integriteit en delen - u nooit alleen zal zijn. U mag er zeker van zijn dat onze erg bekwame inspirationalists u zullen helpen, zoals Harley, uw dromen waar te maken en om een significant verschil te maken in de gemeenschap rondom u. U heeft mijn woord!

Peter Sylvester

Influencers is een wereldwijde beweging die goede mensen inspireert om een ​​goede zakelijke omgeving te ontwikkelen, om hun omgeving positief te helpen evolueren.

Tarief

€50 +21% BTW = 60,50 Euro

Reserveren is verplicht. Betaling = reservering

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feest en seminariecomplex De Vesten

Kanaalweg 6

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen