€ 627,37

Influentials Masterclass, word een influencer marketing expert

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TQ

542 Singel

1017 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij klaar om online meer zichtbaarheid te creëren voor je merk en wil jij skills ontwikkelen die andere merken in jouw branche niet hebben?

Tijdens de Influentials Masterclass leren wij je hoe jij een expert wordt op het gebied van influencer marketing. Het gaat tegenwoordig niet meer om wie het mooiste product op de markt zet. Het gaat erom dat jij nieuwe consumenten weet te overtuigen en een relatie weet op te bouwen zodat ze je gaan vertrouwen. Maar hoe dan? Dit doe je natuurlijk niet door zelf je boodschap overal te verspreiden, maar door de hulp van influencers.

Influencer marketing wordt al jaren ingezet door grote merken en agencies die een community willen bouwen. Door middel van influencer marketing bereiken ze een bepaalde niche en staan ze direct in contact met de doelgroep. Wist je dat 92% van de consumenten eerder een influencer vertrouwd dan een advertentie?

Het wordt tijd dat je aan de slag gaat met influencer marketing!

Tijdens deze intensieve middag word jij opgeleid als influencer marketing expert. In een intieme setting van max 25 personen krijg je eerst een masterclass en vervolgens ga je zelf aan de slag onder begeleiding van een Influentials mentor.

Wij vergroten je vaardigheden en kennis over influencer marketing. Je gaat naar huis met een volledige influencer campagne die je meteen kan uitrollen.


De volgende onderwerpen worden behandeld:

  1. Wat is influencer marketing
  2. Waarom is influencer marketing zo populair
  3. 10 stappen voor een succesvolle campagne
  4. 5 tips voor 'The art of matchmaking'
  5. Ook jij bent een influencer
  6. De opkomst van micro influencers
  7. Waarom Influentials
  8. Maak nu zelf een campagne


We zijn ervan overtuigd dat je na deze masterclass genoeg bent geïnspireerd over wat influencer marketing is en wat je wel en niet moet doen. We willen je niet met lege handen naar huis laten gaan. Daarom ga jij onder begeleiding van een Influentials mentor een campagne creëren. Samen stellen we een doel, brengen we de doelgroep in kaart, kiezen we de juiste kanalen en bedenken ideeën.


Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Iedereen die aan de slag wilt gaan met influencer marketing.

Quote van het Textielmuseum over de Influentials Masterclass:

''Voor ons was het erg leerzaam om meer over influencer marketing te horen omdat het voor ons ook nog redelijk nieuw is allemaal en zeker om dit in te zetten als bedrijf. We vonden het interessant om te zien waar je als bedrijf op moet letten en wat er eigenlijk allemaal mogelijk is.''

Dagindeling:

13.45: Inloop
14.00: Welkomstwoord, Founder Jolique
14.15: Masterclass
16.00: Koffie pauze
16.15: Campagne creatie
18.00: Borrel in TQ Club

Over Influentials:

Op Influentials plaatsen merken als L'Oreal, Coolblue, Sony music wekelijks campagnes op de marktplaats waarvoor influencers zich kunnen aanmelden. Via het platform kunnen deze merken makkelijk influencers recruiten, campagnes managen en toegang krijgen tot resultaten. Er zitten meer dan 5.000 influencers in het netwerk uit verschillende landen en niches. Voor klanten die niet klaar zijn voor een abonnement helpen onze campagne managers met het bedenken van een strategie en het uitrollen van een campagne.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TQ

542 Singel

1017 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen