Gratis

Info-ochtend Het effect van coaching

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coachweb

Frontstraat 4B

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Info-ochtend over het effect van coaching

Over dit evenement

Info-ochtend Het effect van coaching

Wat is het effect van coaching?

Een goeie vraag die veel gesteld wordt. Een eenduidig antwoord is wat lastiger omdat elk coachtraject persoonlijk en uniek is. In coaching is er geen one size fits all oplossing. Dat maakt het zo mooi om te doen. Wat wel in elk traject terug komt is verandering en groei!

Of je nu gecoacht wordt op persoonlijk vlak, op het gebied van je loopbaan of leidinggeven of als ondernemer het traject is altijd maatwerk.

Ben jij niet meer gelukkig met jouw loopbaan? Vraag jij jezelf af wanneer je eindelijk gezien wordt op de werkvloer, of word je juist altijd gezien en stapelt iedereen het werk op bij jou? Heb jij een leidinggevende die er niks van bakt. Kun jij het misschien beter maar krijg je geen kansen? Vind jij het lastig om “nee”te zeggen? Ben jij de leidinggevende die zich soms voor het karretje laat spannen?

Klinkt een van deze vragen jou bekend in de oren dan is het tijd om eens te kijken wat coaching voor jou kan betekenen. Stel je eens voor hoe jouw wereld eruit zou zien als je iets zou veranderen. Hoe gelukkig zou je jezelf voelen als je zou kunnen doen wat je het liefst wilt. Wat voor soort werk zou je doen en waar? Wat zou je willen veranderen aan jouw relaties? Hoe zou het zijn als je jouw talenten kunt inzetten op een plek waar het echt verschil maakt.

Laat ons je uitleggen hoe coaching je daarbij kan helpen. Je horizon verbreden en een leven leven waar je echt gelukkig van wordt is niet zo moeilijk. Een coach laat je zien waar jij mogelijkheden laat liggen of waar je te hard werkt. Een coach is de spiegel die jou laat zien waar jouw mogelijkheden liggen zodat je niet hard maar smart gaat werken. Dan heb je tijd over voor leuke dingen. Succes begint bij de eerst stap: AANMELDEN!!

Nieuwsgierig meld je dan nu aan voor de gratis info-ochtend “het effect van coaching”

*Tijdens kennissessies, trainingen, events en workshops kunnen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

*bij aanschaf van een ticket geef je toestemming voor het ontvangen van Coachwebmailing.

*Aanmelden en no show: Kosteloos annuleren van je aanmelding kan tot 24 uur van te voren, daarna brengen we € 5,00 administratiekosten in rekening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coachweb

Frontstraat 4B

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen