Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Infobijeenkomst 2 A2 Maastricht: Bovengrondse herinrichting Centrum Oost

A2 Maastricht

Dinsdag 2 december 2014 van 17:00 tot 19:30 (CET)

Infobijeenkomst 2 A2 Maastricht: Bovengrondse...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
ToegangsticketSessie1 2 december Beëindigd Gratis  

Evenementdetails

A2 Maastricht; méér dan alleen een tunnel

Eind dit jaar zal de laatste betonstort plaatsvinden. Dan is de betonnen ruwbouw van de tunnel klaar. Langzamerhand verschuift de aandacht van ondergronds bouwen naar bovengrondse herinrichting. Het totaalplan voor de uitvoering van het project A2 Maastricht 'de Groene Loper'. De naam is te danken aan het nieuwe groene recreatieve lint dat straks van het Europaplein in het zuiden loopt tot in de Landgoederenzone ten noorden van de stad.
Kenmerkend is verder de parklaan tussen Europaplein en Geusselt; een laan waarvan het middengebied straks toebehoort aan voetgangers en fietser. De auto’s rijden aan de 'buitenkant'. Het ontwerp voor de openbare ruimte van de parklaan is inmiddels verder uitgewerkt en vrijwel gereed. Wij willen u laten zien hoe die openbare ruimte eruit komt te zien. Langs de parklaan komt op een aantal plekken nieuwbouw. Dat gaat allemaal niet in een keer, maar wordt in deelprojecten voorbereid.

Elkaar inspireren

De plannen voor de parklaan en de Groene Loper inspireren ook anderen om na te denken over vernieuwing en verbetering. Zo zijn als eerste ideeën ontstaan voor het gebied Centrum Oost, het gebied ten zuiden van de ANWB-flat, het koningsplein en het Oranjeplein, de Gemeenteflat en het winkelgebied achter de Gemeenteflat. Over die gebiedsontwikkeling willen wij u bijpraten. En wij, dat zijn de initiatiefnemers voor deze gebiedsontwikkeling. De organisatie van de avond wordt verzorgd door het gezamenlijk team vastgoed en communicatie van bouwer Avenue2 en opdrachtgever projectbureau A2 Maastricht.

Wegens de grote belangstelling voor de eerste informatiebijeenkomst op 2 december, is besloten om op dezelfde dag twee bijeenkomsten te organiseren.
De toegangskaarten die u hier kunt aanschaffen zijn voor de nieuwe sessie (sessie 1) in de late namiddag (van 17.00 - 19.30 uur).
Heb je vragen over Infobijeenkomst 2 A2 Maastricht: Bovengrondse herinrichting Centrum Oost? Neem contact op met A2 Maastricht

Waar en wanneer


Stichting Trefcentrum Wittevrouwenveld
4 Edisonstraat
6224 GK Maastricht
Nederland

Dinsdag 2 december 2014 van 17:00 tot 19:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.