Gratis

Infobijeenkomst Woningfonds Starterswoningen 1 | Spijkenisse | 31 okt. 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Carlton Oasis

Curieweg 1

3208 KJ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Informatiebijeenkomst Woningfonds Starterswoningen 1

Over dit evenement

De starterswoning… Zoals Annexum het ziet.

Op de woningmarkt is de vraag aanzienlijk groter dan het aanbod. Met name veel starters zijn op zoek naar een betaalbare woning. Die woningen zijn daardoor van grote waarde. Annexum ziet dit als een kans voor u als investeerder. Bent u geïnteresseerd in beleggen in woningen? Komt u dan naar deze informatiebijeenkomst.

Een interessante oplossing voor de schaarste op de woningmarkt is de transformatie van bestaande kantoorruimte – waar lokaal soms minder vraag naar is – naar nieuwe woonruimte. Transformatie is een snelle manier om betaalbare woonruimte te creëren en het probleem van leegstaande kantoren op te lossen. Bovendien is het een duurzame oplossing; het is immers een vorm van hergebruik.

Emissie

Annexum heeft daarom voor het Woningfonds Starterswoningen 1 vier objecten aangekocht, verspreid over Nederland. Met de emissie voor dit nieuw opgerichte fonds bieden wij u de mogelijkheid om te investeren in deze specifieke woningsector.

Beleggen in dit fonds brengt risico’s met zich mee, denk bijvoorbeeld aan het renterisico en/of het concentratierisico. Het is belangrijk om zelf te bepalen of deze belegging bij u past. Daarvoor is het raadzaam om de kansen en risico’s zorgvuldig af te wegen. Leest u daarom het prospectus zorgvuldig door, deze kunt u hier downloaden.

Meer weten?

Heeft u na het lezen van de informatie over Woningfonds Starterswoningen nog vragen? En wilt u deze persoonlijk aan ons stellen? Komt u dan naar deze informatiebijeenkomst. Wij nemen graag alle informatie over dit fonds en beleggen in starterswoningen met u door. Op al uw vragen zorgen wij voor een passend antwoord.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Carlton Oasis

Curieweg 1

3208 KJ Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen