Gratis

Informatie-avond over het Traineeship voor Wereldverbeteraars

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ANNE

Veemarktplein 41

3521BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je die wereldverbeteraar die graag concrete impact wil maken op een betere en mooiere wereld door een eigen project op te zetten? Wil je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en zingeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je wellicht al eens gehoord over ons trainingsprogramma en ben je geïnteresseerd in het Traineeship voor Wereldverbeteraars maar zit je misschien nog met wat vragen over bijvoorbeeld de inhoud, of het wel iets voor jou is en wat je allemaal kunt doen en wat we allemaal gaan doen?

Kom dan kennis met ons maken op zaterdag 19 januari in Utrecht @ANNE
Je bent welkom vanaf 19:00 uur. Om 19:15 uur starten we met een presentatie over het Traineeship voor Wereldverbeteraars en daarna is er ruimte om je vragen te stellen over ons Traineeship.

Om 20:00 uur presenteren onze huidige deelnemers hun eindresultaten van het 4 maanden durende Traineeship en daarvoor ben je ook van harte uitgenodigd. Zie hier meer informatie over dit programma: https://www.facebook.com/events/258673301473794/

Verbeter de Wereld in het kort:
Hét trainingsprogramma voor wereldverbeteraars (in de dop), die hun talenten in willen zetten voor een leukere, mooiere en betere wereld!

Wat doen wij?
Verbeter de Wereld bestaat uit een groep professionele trainers en coaches die hun expertise aanbieden door middel van het Traineeship voor Wereldverbeteraars. Dit programma is speciaal ontworpen voor idealistische mensen die méér willen.
Het Traineeship duurt vier maanden en bestaat uit twee trainingsweekenden, een slotdag en daartussen persoonlijke coaching.

Wat ga je doen?
1. Project opzetten: binnen 4 maanden zet je een bijzonder wereldverbeterend project op, samen met andere deelnemers van het Traineeship. Tijdens het eerste weekend worden de groepen gevormd. Je bepaalt helemaal zelf waar je je voor in wilt zetten en hoe je project vorm krijgt.
2. Jezelf ontwikkelen: je leert over missiegericht projectmanagement, communicatievaardigheden en er zijn regelmatig feedbackmomenten waar je kunt leren over jou als teamplayer, als leider en als waarmaker.
3. Praktisch idealisme: jouw dagelijkse keuzen hebben een directe impact overal op aarde. Welke keuzen maak je en waarom? Wij inspireren je om de volgende stap te zetten.

Uniek
Het is een programma dat naast leren creëren van wereldverbeterende projecten, draait om zingeving, persoonlijke groei en ontwikkeling. Oud-deelnemers geven aan dat dit laatste het een uniek programma maakt, omdat het naast doen ook mag gaan over levensvragen. Door het traineeship word jij een katalysator voor een mooiere wereld!

Van welk thema gaat jouw bloed sneller stromen?
Duurzaamheid: energievoorziening van de toekomst, de afvalberg, cradle to cradle
Armoedebestrijding: onderwijs, microkrediet, solidariteit
Vrede en veiligheid: saamhorigheid, begrip, democratie
Menswaardigheid: elkaar zien staan, diversiteit, liefde, samen leven
Iets anders? Bij Verbeter de Wereld kun je er mee aan de slag!

Data van het volgende Traineeship zijn:
• Startweekend: vrijdagavond 8 t/m zondagmiddag 10 februari 2019
• Tweede weekend: zaterdagochtend 13 t/m zondagmiddag 14 april 2019
• Slotdag: zaterdag 15 juni 2019

Inschrijven kan via: www.verbeterdewereld.org
vragen neem contact op met Rene Sellmeijer: 06-41489289 / info@verbeterdewereld.org

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ANNE

Veemarktplein 41

3521BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen