€ 48,39

Informatie / Netwerkbijeenkomst Handelsmissie Aruba - Curacao van 12 t/m 16...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Montfoort

1 Kasteelplein

3417 JG Montfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodigen wij u uit voor de netwerk/informatie bijeenkomst op donderdag 6 september a.s. ter voorbereiding op ons eerstvolgende handelsmissie naar Aruba en Curacao van 12 november t/m 16 november a.s.

Wij vertrekken op 11 november a.s. vanaf Schiphol naar Curacao waar het programma aanvangt per 12 november. Naast bedrijfsbezoeken, informatiebijeenkomsten met de officiële instanties waaronder investeringsmaatschappijen, Freezone (belastingvrije zones) en individuele matchmaking afspraken, kunt u dit jaar ook weer rekenen op een spraakmakende Women's Business Conferentie te Curacao, waarbij vele prominente sprekers en ondernemers bij aanwezig zullen zijn om de juiste contacten mee te kunnen leggen.

Tijdens deze netwerk/informatie bijeenkomst, zullen wij u uitvoerig informeren over het gehele programma en alles wat u van ons mag verwachten tijdens deze enerverende week. U ontvangt tijdens de bijeenkomst informatie over alle ontmoetingen tijdens ons verblijf. Wij hebben een reisbureau waar u terecht kunt voor de meest voordelige tarieven. Wij starten op Curacao op 12 november en vliegen in de avonduren op 14 november door naar Aruba, waar wij het programma zullen vervolgen op Palm Island, waar wij worden opgewacht door de topzakenvrouw en CEO van De Palm Group. U zult uit eerste hand vernemen hoe je een vooraanstaand bedrijf kunt opbouwen op Aruba en in één klap binnen het topzakennetwerk kunt terechtkomen.

Op beide eilanden brengen wij een bezoek aan de Freezone kantoren met een uitgebreide rondleiding en zult u uit eerste hand vernemen hoe je 0% BTW - 0% importheffing en slechts 2% winstbelasting hoeft te betalen als u Aruba of Curacao als uitvalsbasis kiest voor uw internationale transacties. Kortom, een handelsmissie die zeer de moeite waard is om aan deel te nemen. De kosten voor deze handelsmissie bedraagt € 1.500,- excl. btw en u kunt geen gebruikmaken van de RVO faciliteiten, daar dit landen zijn die vallen onder het Koninkrijk der Nederlanden. Gezien de mogelijkheden die de vrije economische zones bieden, is dit toch zeer de moeite waard om in overweging te nemen.

Voor een korte terugblik naar onze vorige handelsmissie naar Londen, verwijzen wij u graag naar bijgaande link.

Aftermovie Wintrade 2018 UK

U bent van harte welkome vanaf 15.30 uur. Het programma vangt aan om 16.00 uur

Naast het formele programma is er gelegenheid tot netwerken onder het genot van een walking dinner, waarbij u nog met de overige deelnemers van gedachten kunt wisselen over hun ervaringen.

Wij zien uw aanmelding tegemoet en kijken uit naar uw komst.

Namens het bestuur

Stichting Women Entrepreneurs Netherlands

Carmen Breeveld, voorzitter

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Montfoort

1 Kasteelplein

3417 JG Montfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen