Informatieavond Archikidz Rotterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut, Room 1

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Informatieavond Archikidz Rotterdam
Archikidz zoekt nieuwe bestuursleden

Al zeven jaar op rij organiseert Archikidz Rotterdam met veel enthousiasme gratis architectuurworkshops voor kinderen. We kunnen dit doen dankzij sponsoring en giften en de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment is Archikidz een financieel gezonde stichting met een ANBI-status, trouwe sponsoren en een vaste crew van bevlogen vrijwilligers. De organisatie staat in de startblokken voor editie 2019.

In 2019 neemt een aantal bestuursleden afscheid van Archikidz. Voor het voortbestaan van de organisatie is een nieuw bestuur noodzakelijk. Daarom zoeken we 3 tot 5 nieuwe bestuursleden die Archikidz Rotterdam de komende jaren willen leiden. Om meer informatie te geven over de werkzaamheden, het evenement en de organisatie, houden we op donderdagavond 8 november 2018 om 20.00 uur een informatieavond in Het Nieuwe Instituut, Room 1, Museumpark 25, Rotterdam.

Draag je Archikidz een warm hart toe en ben je nieuwsgierig naar wat een bestuursfunctie precies inhoudt? Meld je dan aan! We kijken er naar uit om je te zien.

Floortje Jongkoen, Mark van Stijn, Karen Schuijt

Bestuur Stichting Archikidz Rotterdam

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut, Room 1

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen