Gratis

Informatieavond Boktor 7

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Thomas van Diessenstraat

5051 RJ Goirle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontwikkelaars starten een smetloze gemeenschap waarin een veilige toekomst gewaarborgd is. Hoe tolerant blijft men tegen imperfectie? Hoe correct is perfectie? Kan groepsdruk moordend zijn?

In 2019 is Boktor eindelijk terug van weggeweest! Op maandagavond 14 januari 2019 luidt Boktor het nieuwe theaterseizoen in met een informatieavond in C.C. Jan van Besouw. Met een absurde en maatschappij kritische voorstelling, gespeeld in de Goirlese natuur, maakt Mike van Amelsfoort zijn rentree als regisseur en tekstschrijver bij Boktor.

Tijdens de informatieavond proef je voor het eerst aan de nieuwe productie. Niet alleen als speler, maar ook als je liefhebber bent van theater! Boktor wil voorloper en ook het voorbeeld zijn in Brabant van amateurtoneel in ontwikkeling. Toneel wat schuurt, verwondert, afstoot, confronteert, inspireert en vooral een maatschappelijk kritisch maat blijft slaan. Boktor wil naar een dialoog-gerichte ontwikkeling, waarbij we willen gaan experimenteren met publieksparticipatie in de zoektocht naar de noodzaak tot maken. Het publiek krijgt daarbij een stem.

Meld je snel aan - we hopen je te zien op 14 januari!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Thomas van Diessenstraat

5051 RJ Goirle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen