Gratis

Informatieavond Ontwikkeladvies 45+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Essebaan 17A

17A Essebaan

2908 LJ Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Je hebt inmiddels de nodige levens/werkervaring. Een goed moment om te onderzoeken hoe je duurzaam en gelukkig je pensioenleeftijd bereikt

Over dit evenement

Bent je vijfenveertig jaar of ouder? Dan kun je gebruik maken van het Ontwikkeladvies. Je krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur.

Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan.

Na het volgen van het Ontwikkeltraject zal je meer zicht hebben op wat de toekomst voor je brengt en hoe je hier zelf invloed op kan hebben. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken.

Voorwaarden Ontwikkeladvies:

Zo moet je minstens 45 jaar oud zijn en een baan van minimaal 12 uur per week hebben. Als je werkloos bent, wegens ziekte niet kunt werken of in een reorganisatie- of ontslagregeling zit, heb je helaas geen recht op subsidie.

ZZP-ers, die 45 jaar en ouder zijn kunnen ook gebruik maken van het Ontwikkeladvies.

Het doel van deze bijeenkomst is om kennis te maken met 3 loopbaanprofessionals, die het ontwikkeladviestraject kunnen begeleiden.

Mocht je een klik ervaren kun je direct een afspraak maken om het traject op te starten.

Wil jij ook gebruik maken van het Ontwikkeladviestraject dan is dit een mooie kans!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Essebaan 17A

17A Essebaan

2908 LJ Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen