Informatieavond Revival & Ministry School

Venster Acties

Informatieavond Revival & Ministry School

Informatieavond Revival & Ministry School

Door Frontrunners Ministries

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mrt. 2023 19:45 - 21:30 CEST

Locatie

Bolstrastraat 8 8 Bolstrastraat 4251 LK Werkendam Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op donderdag 19 januari organiseert de Revival & Ministry School weer een nieuwe informatieavond voor alle geïnteresseerden!

Tijdens de vorige informatieavond zijn we dieper ingegaan op het starten van kerken en bedieningen. Misschien ervaar jij geen roeping als apostel, profeet, evangelist, herder of leraar, maar ervaar jij wel een roeping om kerken of bedieningen te ondersteunen. Dan is de Revival & Ministry School ook voor jou! Kerken en bedieningen zijn namelijk enorm gebaat bij goede ondersteuning. Denk aan oudsten, operationeel managers of teamleiders.

De Revival & Ministry School traint studenten zowel in de vijfvoudige bediening als de ondersteunende bediening (Ministry of Helps). Tijdens deze informatieavond vertellen we je hier graag meer over.

Ben jij geïnteresseerd in de Revival & Ministry School? Dan zie wij jou graag 19 januari. Je hebt tijdens deze avond ook de mogelijkheid om je vragen te stellen.

Ben je al eerder bij een informatieavond geweest? Dan willen wij jou van harte uitnodigen om weer te komen. Tijdens deze avond zullen er namelijk weer nieuwe dingen verteld worden.

Over de organisator

Georganiseerd door
Frontrunners Ministries

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.