Gratis
Informatiebijeenkomst Backer+Rueb

Informatiebijeenkomst Backer+Rueb

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Brack

173a Speelhuislaan

4815 CD Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Informatiebijeenkomst over wonen, werken en het bestemmingsplan

Over dit evenement

Afbeelding van Informatiebijeenkomst Backer+Rueb
Afbeelding van Informatiebijeenkomst Backer+Rueb

Op maandag 30 mei geven we je in de hal van BRACK een update van de plannen voor Backer+Rueb. Je bent welkom van 17.30 tot 21.00 uur aan de Speelhuislaan 173a. Je kan op elk moment komen om te praten over diverse zaken, zoals het stedenbouwkundig plan, het ontwerp van de eerste woningen en het ontwerpbestemmingsplan dat nu ter visie ligt. Vanwege de verwachte drukte raden we je aan om een starttijd te kiezen voor je komst. Klik hierboven op de knop registreren.

De stedenbouwkundigen van Rijnboutt en de gemente Brada lichten je het ontwerp toe waarin gerenoveerde hallen en nieuwe woningen prachtig samengaan.

De landschapsontwerpers van Karres & Brands tonen je de eerste ontwerpen voor de openbare ruimte: groen, industrieel en met kunst en cultuur op allerlei plekken.

Specialisten van Royal Haskoning DHV en de gemeente Breda maken je wegwijs in de nieuwe bestemmingen op deze plek.

Er komen ca. 500 woningen tussen 2025 en 2030. We laten je op een grote overzichtskaart zien waar welke woningen komen en wanneer.

We zijn benieuwd wat je vindt van alle zeventig woningen en appartementen die deel uitmaken van de eerste woningbouwfase. De architect laat ideeën zien voor negen bijzondere woon-werkwoningen met patio. Verwacht nog geen verkooptekeningen en prijzen, die volgen later.

Een specialist van Mooi Lost Op laat je alle plekken zien waar ruimte komt voor werken en horeca.

Afbeelding van Informatiebijeenkomst Backer+Rueb

En last but not least: in een apart deel van de hal vind je een expo van eindexamenwerk van 13 studenten van St Joost School of Art & Design. Ze staan klaar om je alles over hun werk te vertellen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen