Gratis

Informatiebijeenkomst City, Company & Crowd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cinetol

Tolstraat 182

1074 VM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Informatiebijeenkomst City, Company & Crowd

Uitgevers, musea, theaters, gezelschappen en andere culturele instellingen; ze zijn onmisbaar binnen het kunstaanbod in de stad. Voor kleine tot middelgrote instellingen liggen nog vele mogelijkheden voor een gezonde financieringsmix. Daarom biedt Amsterdams Fonds voor de Kunst en voordekunst deze instellingen een uniek traject onder de noemer: City, Company & Crowd by Creative Funding. Een traject voor het ceëren van een gezonde financieringmix voor kleine tot middelgrote culturele instellingen.

Na een succesvolle pilot, bieden we in 2019 vijf kleine tot middelgrote instellingen een traject aan om €30.000 op te halen voor een specifiek project waar jouw organisatie mee bezig is. Dit betekent 10.000 euro vanuit sponsoring, 10.000 euro via crowdfunding. Wanneer je daarin slaagt, matcht het AFK dit bedrag nogmaals met 10.000 euro. Tijdens het traject word je begeleid door voordekunst.

Wat houdt dit traject precies in?
Dit traject start in augustus 2019 en eindigt in december 2019 en bestaat uit vijf workshops. We kijken samen naar jouw doelgroep, het vinden van de juiste sponsor, het opzetten van een campagne en de campagneplanning. We schreven al een blog over de eerste ervaringen in de pilot. Lees het hier.

De informatiebijeenkomst
Op 28 mei 2019 organiseren we een informatiebijeenkomst bij Cinetol, Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst lichten we het traject toe, zullen deelnemers uit de pilot aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en beantwoorden we natuurlijk al je vragen. Hopelijk zien we je daar!


City, Company & Crowd wordt mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cinetol

Tolstraat 182

1074 VM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen