Gratis

Informatiebijeenkomst Landsmeerderdijk 15.00-16.00

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landsmeerderdijk 213

213 Landsmeerderdijk

1035 PV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Informatiebijeenkomst Landsmeerderdijk 138

Over dit evenement

RO groep nodigt u uit op donderdag 24 juni voor de informatiebijeenkomst over de ontwikkeling aan de Landsmeerderdijk 138. De bijeenkomst vindt plaats in het Concertgemaal. Op deze dag delen wij graag met u alle informatie over de ontwikkeling en beantwoorden we graag uw vragen!

Wie zijn wij?

De ontwikkeling van dit plan is een initiatief van RO groep Maastricht. Er wordt gestreefd naar een kleinschalige, eigentijdse woon- en leefomgeving die een passende aanvulling wordt op de wijk Kadoelen. Dat doen we in goed overleg met de gemeente. Binnenkort starten we de procedure voor het wijzigen van een bestemmingsplan en daarom lijkt het ons goed u over onze plannen te informeren.

Hoe ziet de herontwikkeling van de Landsmeerderdijk 138 eruit?

De gronden aan de Landsmeerderdijk 138 waren vroeger een bedrijfslocatie voor opslag, montage en verhuur van steigermaterialen. Met de herontwikkeling maakt de bedrijfsfunctie plaats voor in totaal 22 woningen, een maatschappelijke functie en tuinen. Hierbij worden ook een parkeervoorziening en de nodige ontsluitingen gerealiseerd.

Programma informatiebijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor een laagdrempelige informatiebijeenkomst in Het Concertgemaal dicht bij de locatie. Dit betekent dat u, op inschrijving, welkom bent om met een kop koffie informatie te ontvangen en vragen te stellen over de woningbouwplannen.

Door de coronamaatregelen kiezen we ervoor om deze dag op te delen in verschillende tijdsvakken met een maximaal aantal bezoekers. Dit tijdsblok is van 15.00 -16.00 uur. U kunt dus op ieder gewenst moment binnen dit tijdsblok binnenlopen. Mocht dit tijdsblok vol zijn (meer dan 20 personen) dan verzoeken wij u om voor een ander tijdsblok te kiezen. Dit kan door onder het evenement op de hoofdpagina te drukken op '4 vergelijkbare resultaten bekijken' te klikken en vervolgens een ander tijdsblok te kiezen.

Wij verwelkomen u graag op 24 juni in het Concertgemaal Landsmeerderdijk 213 Amsterdam Noord.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landsmeerderdijk 213

213 Landsmeerderdijk

1035 PV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator RO Landsdijk

Organisator van Informatiebijeenkomst Landsmeerderdijk 15.00-16.00

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen