Gratis

Informatiebijeenkomst raadsleden maandag 18 juni

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EromesMarko B.V.

Nieuweweg 240

6603 BV Wijchen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Per gemeente gaat er een bijdrage van €1 per inwoner per jaar naar de triplehelix-organisatie The Economic Board. Waaraan wordt dit geld besteed? Wat levert de samenwerking concreet op? Welke bijdragen leveren de kennisinstellingen en het bedrijfsleven? Wat kan The Economic Board voor mijn gemeente betekenen? Wij kunnen ons voorstellen dat deze vragen bij u opkomen.

Wij hebben er daarom voor gekozen om in uw inwerkingsperiode drie centrale bijeenkomsten op inspirerende locaties in de regio te organiseren. Met deze bijeenkomsten informeren wij u over de werkzaamheden en resultaten van de regionale economische samenwerking en The Economic Board. Daarnaast lichten wij toe hoe u op de hoogte wordt gehouden en hoe u zelf onderwerpen kunt aandragen.

Wij organiseren de bijeenkomsten speciaal voor u als raadsleden. Uiteraard zijn de commissieleden en/of steunfractieleden ook van harte welkom. Daarnaast nodigen wij de portefeuillehouders Economie en de overige collegeleden uit om aanwezig te zijn.

Er is de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het bedrijf. De verzameltijd voor de rondleiding is om 18:45 uur. Wij waarderen het als u vooraf aangeeft dat u gebruik wilt maken van de rondleiding. Dit kan per e-mail bij Bart Jilesen via b.jilesen@theeconomicboard.com.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EromesMarko B.V.

Nieuweweg 240

6603 BV Wijchen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen