Gratis

Informatiebijeenkomst Spoorzone Burg. Jamessingel

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online informatiebijeenkomst Spoorzone Burg. Jamessingel

Over dit evenement

Op woensdag 19 mei van 19:30 tot 21:00 uur organiseert Mozaïek Wonen, in samenwerking met de Gemeente Gouda, een online informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van het appartementengebouw aan de Burg. Jamessingel. U bent als omwonende en belangstellende van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomst. We hadden u graag persoonlijk ontmoet, maar vanwege de coronamaatregelen ontmoeten wij u via een online bijeenkomst.

Het ontwerp

Dit keer staat het ontwerp van de nieuwbouw op de agenda. De architect heeft een ontwerp gemaakt en laat u beelden zien van het nieuwbouwplan en die lichten we toe. Verder praten wij u graag bij over de ontwikkelingen, de huidige status én staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden.

Spoorzone, C1K2

Dit nieuwbouwproject, aan de Burg. Jamessingel tussen de huidige Cinema en de Rabobank, is onderdeel van het project Spoorzone. De locatie wordt op dit moment nog C1K2 genoemd. Het nieuwbouwplan bestaat uit een appartementengebouw met 156 sociale huurappartementen en 550m2 bedrijfsruimte.

Deelname

In de ochtend van 19 mei sturen wij u een link toe naar de Livestream. Via deze link kunt u aan de bijeenkomst deelnemen. Tegelijk kunt u via de website van Menti.com uw vragen stellen en met ons meedenken door vragen te beantwoorden. We leggen tijdens de bijeenkomst precies uit hoe het werkt. Het beste volgt u de livestream via bijvoorbeeld uw pc, laptop of tablet en stelt u uw vragen en denkt u mee via Menti.com met uw telefoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen