Gratis

Informatiebijeenkomst voor Kamerleden (en persoonlijk medewerkers)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwspoort

10 Lange Poten

2511 CL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Economic Board Arnhem, Nijmegen met Wageningen, organiseert periodiek ontmoetingen met de leden van de Eerste en Tweede Kamer om hen over ontwikkelingen in de regio Arnhem en Nijmegen met Wageningen te informeren. Deze keer staat staat de cross-over tussen Food & Health centraal.

In samenwerkingen met de regio FoodValley en Alliantie Voeding in de Zorg bieden wij u een programma waarbij wij de kracht van de regio Arnhem, Nijmegen met Wageningen op het gebied van Food & Health en de cross-over hiertussen onder de aandacht brengen. De focus ligt hierbij op de samenwerking tussen de partijen: bedrijfsleven, onderwijs & overheid. U zult de kans krijgen om doormiddel van een lunch in gesprek te gaan met experts op het gebied van Food & Health en de cross-over hiertussen.

Wij verzoeken u u aan te melden via de button in deze uitnodiging. Voor een goede informatie-uitwisseling is een brede opkomst immers gewenst. U kunt alvast de activiteiten van The Economic Board bekijken op de
website of op Twitter. Vergeet u ook niet in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten, bijeenkomsten en het nieuws uit de regio.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwspoort

10 Lange Poten

2511 CL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen