Gratis

Infosessie Digital Transformation

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boerentoren A'pen

Schoenmarkt 35

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Infosessie over leertraject Digital Transformation naar London 22-25 oktober.

In aanloop naar ons 3-daags leertraject rond "Digital Transformation" in Londen, nodigen we je op 29 augustus graag uit op een infosessie met enkele boeiende sprekers die dit thema benaderen vanuit 3 verschillende invalshoeken:

Jan Dheedene, Co-founder van D!NK licht toe hoe digitale tools je kunnen helpen om de productiviteit en effectiviteit van je sales & marketingteam te verhogen.

Kevin Leyssens van The Ledger zal ons onderdompelen in de wereld van "blockchain". Wat is nu eigenlijk " blockchain" en wat kan het voor je business betekenen?

Peter Verstraeten, ondernemer en oprichter van Proceedix en Iristick, vertelt hoe augmented reality een revolutie zal veroorzaken in de manier waarop we complexe taken uitvoeren door middel van smartglasses en remote guidance.

Tom Lefevere, UX designer bij Pàu digital competence center en Lead Argonaut, licht het programma toe van ons leertraject naar Londen rond digitale transformatie van 22 to 25 oktober.

Na de presentaties is er nog een Q&A sessie met de sprekers en kan er gezellig nagepraat worden met een panoramisch uitzicht over Antwerpen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boerentoren A'pen

Schoenmarkt 35

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen