Gratis

infosessie met verdieping en ervaringen uitwisselen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terneuzen

J.Vermeerstraat

Johannes Vermeerstraat

4532HE Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
infosessie

Over dit evenement

Om een onderdeel van mijn werk als vitaliteitscoach te delen geef ik een INFOSESSIE, over hoe je uw vitaliteit kunt verbeteren door het eten van intelligente voeding, kunt afslanken, bijkomen op een corecte manier, sportvoeding,betere immuniteit enz.Allemaal super interessant.Het is balangrijk om te weten dat je niets kunt kopen op deze sessie, in tegendeel, iedereaanwezige krijgt zelfs een volledig gratis en vrijblijvende lichaamsanalyse aangeboden, dat is een meting van je lichaam om te kijken hoe het met je lichaam is gesteld. Er is van alles te proeven en de informatie is super interessant; je word je bewust van wat er met voeding aan de gang is en wat je kunt doen voor jezelf.

Ik denk dat het balangrijk is om deze informatie met je te delen, en het duurt maar een uurtje!

Er mogen max 10 deelnemers zijn, druk op de knop om je kaart te bevestigen. Wil je niet alleen komen, neem gerust je vriendin, man of buren mee, wel even aanmelden.

Omdat dit nieuw voor mij is zoek ik feedback, dus wil je los van deze sessie bij eigen organiseren bij jou thuis met een besloten groepje, laat het me ook weten dan plannen we een datum in voor bij jou thuis. stuur dan even een mail naar info@petrascoaching.nl.

Ook dit is super interessant voor mij.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terneuzen

J.Vermeerstraat

Johannes Vermeerstraat

4532HE Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen