€ 2,50 – € 7,50

Inloop-Boekenclub Over Het Water x Tolhuistuin

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolhuistuin, Tuinhuis

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deuren open 20:00
Aanvang 20:30
Locatie Tuinhuis
Entree € 7,50 € 5 CJP, Studenten, € 2,50 stadspas

Een keer per twee maanden bespreekt Lot Douze van Boekhandel Over het water met een gast en het publiek een, liefst vooraf gelezen, boek. Een leesclub extraordinaire!

Over de Boekenclub Over het water x Tolhuistuin

De Boekenclub vindt dit jaar 4 keer plaats. Elke keer bespreken we een boek geschreven door een vrouw. Nog steeds worden er te weinig boeken gelezen die door vrouwen zijn geschreven. Nog steeds geldt een ondervertegenwoordiging van vrouwelijke auteurs in de kranten en weekbladen. Terwijl er volgens ons geen verschil is in kwaliteit tussen boeken van vrouwen en van mannen. Sterker nog: misschien zijn vrouwelijke auteurs wel de interessantere stemmen in het hedendaagse literaire veld. Misschien geven ze een broodnodig ander inzicht op de wereld waarin we leven, in de mensen wie we zijn.

Om dat te onderzoeken kiezen we recent verschenen boeken, waarvan wij denken dat die ons daarover iets te vertellen hebben. En stijl? En verhaal? Niet minder belangrijk natuurlijk! Uiteindelijk wil je als lezer een goeie leeservaring, ongeacht jouw geslacht of dat van de schrijver.

Korting

Bij aankoop van het te bespreken boek bij Boekhandel Over het water ontvang je een korting voor € 2,50 voor de Boekenclub!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tolhuistuin, Tuinhuis

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen