Gratis

Inloop spreekuur Ondernemers: HR vragen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als ondernemer doe je ‘jouw ding’ je bent bezig met je business en je klanten. Gaande weg loop je tegen tal van zaken aan waarover je zelf misschien geen kennis in huis hebt. Soms is de drempel hoog, te hoog om daarvoor een professional te benaderen.

“Soms is een simpel antwoord van de èèn de oplossing voor een groot probleem van de ander.”

Op elke eerste dinsdag van de maand beantwoordt Esther Spek van Do2gether jouw HR vragen.

HR in 2017
Werkgevers en werknemers ontwikkelen zich continu, ook in het HR beleid zullen dus zaken aangepast moeten worden. De hiërarchie binnen organisaties is anders dan 10 jaar geleden. Van werknemers wordt verwacht dat ze meedenken en anticiperen. Het team van werknemers draagt samen met de leidinggevenden de organisatie. Soms past daar nog de traditionele methode van beoordeling- en functioneringsgesprekken echter steeds vaker wordt gekozen voor alternatieven. Met oog op de Wet Werk en Zekerheid moet worden gelet op vastlegging van uw HR activiteiten. Zorg dus dat uw personeelsdossiers op orde zijn.

Organisaties die erin slagen het aanwezige talent te ontwikkelen kunnen doorgaans rekenen op meer motivatie van hun mensen. Persoonlijke ontwikkeling wordt hoog gewaardeerd. Bovendien leidt hoogwaardiger en gemotiveerd personeel ook tot betere bedrijfsresultaten.

Hart voor de organisatie en voor hun medewerkers. Na diverse leidinggevende functies waarbij HR een terugkerende factor is geweest ben ik nu vol enthousiasme aan de slag als zelfstandig ondernemer. Elk bedrijf heeft zijn eigen structuur en wensen en daar pas ik mij zoveel mogelijk bij aan zodat visie en vakmanschap centraal blijven staan.

Ik help organisaties om structuur in hun HR zaken te brengen. Op een pragmatische en integere wijze help ik je om het HR beleid binnen je organisatie te ontwikkelen en verder te professionaliseren.

Ik beantwoord graag jouw vragen, kom ze stellen!

Voor meer informatie kun je kijken op: www.do2gether.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen