Gratis

Inloop spreekuur voor ondernemers: Gemeente vragen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als ondernemer doe je ‘jouw ding’ je bent bezig met je business en je klanten. Gaande weg loop je tegen tal van zaken aan waarover je zelf misschien geen kennis in huis hebt. Soms is de drempel hoog, te hoog om daarvoor een professional te benaderen.

Op het netwerkplein houden wij daarom wekelijks een ‘inloopspreekuur’ voor ondernemers. We hebben een aantal onderwerpen gedefinieerd en daar professionals bij gezocht die hun tijd vrij willen maken om andere ondernemers te woord te staan.

Heb je een vraag die je voor wilt leggen, kom en stel hem! Van 10.00 uur in de ochtend tot 15.00 uur ’s middags is de professional aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. We hebben ervoor gekozen deze spreekuren elke maandag en dinsdag te houden. Je kunt op het platform precies zien wie er aanwezig is en waar diegene kennis over heeft. We werken met een vast team zodat je een band op kunt bouwen met de professionals. Wanneer je weet dat je langskomt vinden we het fijn als je dat vooraf laat weten, dit is niet noodzakelijk.

“Soms is een simpel antwoord van de èèn de oplossing voor een groot probleem van de ander.”

Op elke eerste dinsdag van de maand beantwoordt 1 van de accountmanagers van Dordt Onderneemt jouw vragen m.b.t. de Gemeente.

Dordt Onderneemt is hèt centrale aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente Dordrecht. Het team bestaat uit vijf leden met ieder een eigen specialisatie.

Wilt u als ondernemers iets weten op het gebied van vergunningen, huisvestingsmogelijkheden, beleid, projecten, bestemmingsplannen of bedrijventerreinen, kom dan naar dit spreekuur.

Wij kennen de procedures, weten de juiste contactpersonen te bereiken en beschikken over toegang tot de benodigde informatie. Ondernemers krijgen bij ons advies op maat."

Buiten de spreekuren helpen wij u ook graag verder! U vindt onze contactgegevens via onderstaande link.

https://cms.dordrecht.nl/ondernemers/contact

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen