Verkoop beëindigd

Inloopspreekuur voor Ondernemers: Creatieve communicatie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inloopspreekuur voor ondernemers

Als ondernemer doe je ‘jouw ding’ je bent bezig met je business en je klanten. Gaande weg loop je tegen tal van zaken aan waarover je zelf misschien geen kennis in huis hebt. Soms is de drempel hoog, te hoog om daarvoor een professional te benaderen.

Op het netwerkplein houden wij daarom wekelijks een ‘inloopspreekuur’ voor ondernemers. We hebben een aantal onderwerpen gedefinieerd en daar professionals bij gezocht die hun tijd vrij willen maken om andere ondernemers te woord te staan.

“Soms is een simpel antwoord van de èèn de oplossing voor een groot probleem van de ander.”

Elke eerste vrijdag van de maand is Cor Huis in 't Veld aanwezig om uw vragen over Communicatie te beantwoorden.

Het credo van Cor: 'Het moet mooi zijn, maar wél verkopen!'. Cor Huis in 't Veld vond op jonge leeftijd tekenen al leuker dan taal en rekenen. Op zijn 18e ging hij het reclamevak in na de Grafische Lyceum en de Academie van Beeldende Kunsten.

Na jaren gewerkt te hebben op kleine en middelgrote reclame bureaus was de stap gauw gemaakt om als freelancer te gaan werken grotere reclamebureaus.

Zijn handtekening staat onder diverse Van Nelle en Unilever productverpakkingen die in samenwerking met deze bureaus werden ontwikkeld. Nog steeds ontwikkeld hij voor diverse ondernemingen productverpakkingen.

Al sinds 1985 werkt Cor met zijn eigen onderneming voor kleine en grote ondernemers door geheel Nederland. Voor hun communicatie-uitdagingen ontwerp hij no-nonsense oplossingen die creatief zijn én verkopen. Vanuit diverse samenwerkingsverbanden wordt een totaaltraject geboden: van multidisciplinair ontwikkelen van company branding, (winkel) websites, verpakkingen, vormgeven van social media tot het bieden van alle drukwerkstromen. Van woorden naar concrete communicatieve beelden.

Heeft u een vraag.'Hoe is het met mijn de tekstuele en visuele communicatie', 'hoe ervaren consumenten mijn bedrijf, diensten of producten?'

Heeft u vragen hoe het anders kan, u kunt altijd bij hem terecht.

Voor de ondernemers in de Regio Drechtsteden is hij elke eerste maandag van de maand aanwezig op het Netwerkplein om uw vragen te beantwoorden.

www.theprofsite.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen