Gratis

Inloopspreekuur voor ondernemers: jouw website

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als ondernemer doe je ‘jouw ding’ je bent bezig met je business en je klanten. Gaandeweg loop je tegen tal van zaken aan waarover je zelf misschien geen kennis in huis hebt. Soms is de drempel hoog, te hoog om daarvoor een professional te benaderen.

Op het netwerkplein houden wij daarom wekelijks een ‘inloopspreekuur’ voor ondernemers. We hebben een aantal onderwerpen gedefinieerd en daar professionals bij gezocht die hun tijd vrij willen maken om andere ondernemers te woord te staan.

“Soms is een simpel antwoord van de èèn de oplossing voor een groot probleem van de ander.”

Op elke 4de dinsdag van de maand beantwoordt Etienne Martens van Bluepoint eCommerce jouw vragen over websites en webwinkels.

Als specialist heeft hij een regionale klantenkring opgebouwd waar hij alle werkzaamheden voor verricht die bij een moderne website komen kijken. Veel bedrijven en ondernemers hebben niet de benodigde tijd of ontbreekt het aan kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan. Etienne levert een totaalpakket aan diensten en producten waar hij zijn klanten een hoop werk en zorgen mee uit handen neemt. Als webmaster realiseert en optimaliseert Etienne websites en verzorgt hij het technisch en inhoudelijk beheer.

Door persoonlijk contact te houden met zijn klanten weet Etienne wat er in hun branche speelt en kan hij zich inleven in de behoeften van hun doelgroepen. Met deze kennis kan Etienne een webstrategie ontwikkelen waardoor de website goed gevonden wordt, aantrekkelijk is voor bezoekers en meer conversie oplevert.

“Het beheer van uw website is een vak apart”

Kom op de koffie tijdens mijn inloopspreekuur, je bent van harte welkom!

Kijk ook even op: www.bluepointecommerce.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen