Gratis

InnerCircle Extra bij SBK

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SBK Kunstuitleen & Galerie

307-309 KNSM-Laan

1019 LE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SBK Kunstuitleen & Galerie geeft ‘46 start-ups’ een podium

Op 21 november organiseert MeerBusiness Amsterdam samen met SBK Kunstuitleen & Galerie een InnerCircle Extra tijdens de expositie SBK Sprouts Young Talents 2018 in Loods 6 Amsterdam. SBK Sprouts is een jaarlijkse door SBK georganiseerde overzichtsexpositie met werk van de beste afstudeerders van de Nederlandse kunstacademies 2018.

Met dit podium wil SBK jonge kunstenaars een springplank bieden en de eerste stappen in hun kunstenaarspraktijk vergemakkelijken, door hen onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Voor het publiek een geweldige kans om in één expositie de selectie door de curators van SBK, de beste talenten uit honderden ‘graduates’ van de 11 meest toonaangevende Nederlandse kunstacademies bij elkaar te zien.

De presentaties van de Sprouts kunstenaars zijn zeer uiteenlopend wat betreft thema-, materiaal-, compositie- en kleurkeuze, Een van de kunstenaars die zich bezighoudt met het thema duurzaamheid is Debbie Schoone. Zij onderzoekt in haar eindexamenproject 'How to Farm a fish' of er een andere manier is om te voldoen aan de toenemende vraag naar voedsel? En of dat ook duurzaam kan? Het aantal mensen op de wereld blijft groeien, zo ook de vraag naar voedsel. De huidige landbouw kan de vraag niet meer aan. Wil je zien hoe Debbie innovatie combineert met fotografie?

Laat u inspireren tijdens deze speciale InnerCircle Extra en meld u vandaag nog aan!


Omarm kunst in uw bedrijf

SBK Kunstuitleen & Galerie, opgericht in 1955, is de oudste en met zeven vestigingen grootste kunstuitleen van Nederland. Onze missie: kunst toegankelijk maken voor iedereen. Kunst hoort niet alleen in een museum, vinden wij. Ook thuis, op het werk en in de openbare ruimte is kunst een grote bron van inspiratie. We hebben een prachtige collectie kunstwerken die uw kantoor, receptie of vergaderruimte net dat beetje extra geeft en de identiteit van uw organisatie op een inspirerende wijze onderstreept.

Wilt u weten wat kunst voor uw bedrijf kan betekenen? Benieuwd naar de toegevoegde waarde van kunst voor uw bedrijf?

Laat u inspireren tijdens deze speciale InnerCircle Extra en meld u vandaag nog aan! Of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze kunstadviseurs via bedrijven@sbk.nl of 020-6201321

Gezien het beperkt aantal plaatsen is deze InnerCircle Extra slechts toegankelijk voor een beperkt aantal van onze partners, sponsors en premiumleden. Tevens is elke ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft en serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam van harte welkom!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SBK Kunstuitleen & Galerie

307-309 KNSM-Laan

1019 LE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen