InnerCircle: Leiderschap naar meer en betere business!

Venster Acties

InnerCircle: Leiderschap naar meer en betere business!

Speciaal de members die willen weten hoe leiderschap werkt naar meer meer business!

Door MeerBusiness Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 8 jun. 2023 15:00 - 18:00 CEST

Locatie

Stijg Coaching Den Ilp 133a 1127 PM Den Ilp Netherlands

Over dit evenement

Deze InnerCircle doen we met Stijg Coaching.

Stijg Coaching specialiseert zich in teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van paarden. Via de paarden krijgt men inzicht in relaties, wordt je leiderschapsstijl zichtbaar en leert een groep als team te werken. Je ervaart wat er gebeurt en dit heeft veel impact.

Tja u bent van ons gewend dat we voorop lopen in de ontwikkeling van een zakenplatform. Wij doen dat door uitdagende en (soms) exclusieve evenementen.

Gezien de opzet van het programma is ook deze keer zeer exclusief. Wilt u uw leiderschapskwaliteiten vergroten? Wilt u andere business-owners ontmoeten en gelijk verder brengen naar meer business? U bent dan bij ons aan het juiste adres!

Met de netwerkconcepten van MeerBusiness Amsterdam worden nieuwe contacten aangeboord en netwerken aan elkaar gekoppeld.

LEIDERSCHAP IN NETWERKEN NAAR MEER BUSINESS!

Op basis van kwaliteit en exclusiviteit willen wij toegevoegde waarde bieden.Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB.

Tijdstip:

15.00-15:30 uur ontvangst

16:00 uur aanvang

17:30 uur einde met aansluitend een borrel tot circa 18:00 uur

We zijn te gast bij Stijg Coaching in Den Ilp.

Over de organisator