InnerCircle met paarden bij MeerBusiness Amsterdam

InnerCircle met paarden bij MeerBusiness Amsterdam

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Stijg coaching

Den Ilp 133-A

1127 PM Den Ilp

Netherlands

Kaart bekijken

Wilt u uw business verder brengen? Wij zijn businessexperts en zorgen deze bijeenkomst voor u meer business!

Over dit evenement

Deze bijeenkomst gaat u kennismaken met het bijzondere van het werken met paarden.

Paarden lopen al veel langer rond op de aarde dan wij mensen. Ze zijn zeer goed in overleven en zorgen voor het voortbestaan van de soort. Ze hebben specifieke kwaliteiten daarvoor ontwikkeld. Naast dat ze de beste hardlopers zijn van de planeet zijn het echte teamspelers. Paarden zijn prooidieren, ze moeten altijd op hun hoede zijn. Ze zijn zeer scherp op de omgeving, kunnen heel goed horen, zien en ruiken. Daarnaast zijn ze zeer selectief in wie hun leider is, de leider van de kudde. Is die betrouwbaar, congruent en heeft het paard kennis van de omgeving. Het moet goed voelen voor het paard.

Dit gedrag heeft het paard ook bij mensen. Is je team een team, dan doet het paard graag mee. Zit er storing in je team, dan vertrouwt het paard het niet en is het weg. Zo reageert het paard op de energie van de mensen en op groepen van mensen. Ze zijn zeer sensitief en voelen wat er speelt. Dit kan heel verrassend zijn. De paarden zijn hier eerlijk in, geen dubbele agenda. Bij Stijg Coaching worden de paarden ingezet voor Team Ontwikkeling, Leiderschap ontwikkeling en Persoonlijke Ontwikkeling. Het Team van Stijg Coaching zal u begeleiden deze middag.

Tja u bent van ons gewend dat we voorop lopen in de ontwikkeling van een zakenplatform. Wij doen dat door uitdagende en (soms) exclusieve evenementen.

Gezien de opzet van het programma is ook deze keer zeer exclusief. Wilt u uw leiderschapskwaliteiten vergroten?Wilt u andere business-owners ontmoeten en gelijk elkaar verder helpen? U bent dan bij ons aan het juiste adres!

Op basis van kwaliteit en exclusiviteit willen wij toegevoegde waarde bieden.Mooie locaties voor onze netwerkbijeenkomsten waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Bent u ook ondernemer of directeur die minimaal 5 medewerkers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam meldt u zich dan aan en u bent van harte welkom!

MeerBusiness Amsterdam is expert in het realiseren van méér business voor het MKB. 15:00 is ontvangst

15:30 start van het programma18:00 borrel18:45 einde

De bijeenkomst is buiten. Houd rekening met goede kleding (laagjes), goede schoenen of laarzen. We gaan naar de paarden, in het zand. Houd hier rekening mee! We zijn te gast bij Stijg Coaching in Den Ilp.

Afbeelding van InnerCircle met paarden bij MeerBusiness Amsterdam

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen